Сканер Кочеткова 4 роки потому

В житті кожної людини рано чи пізно відбуваються знакові події.

Такою знаковою подією для мене стала наша сьогоднішня зустріч з Олександром Кочетковим. І ось чому.

Ми познайомились з Олександром Кочетковим у 2015 році, коли я в силу своєї професійної діяльності шукав експертів у сфері інтелектуальної власності для підготовки пропозицій щодо реформування державної системи правової охорони інтелектуальної власності в Україні. І мені вкрай важливо було почути пропозиції, думки Фахівців з великої літери. Одним із таких експертів і був Олександр, і я дуже вдячний за усі його надзвичайно важливі поради, рекомендації, якими він щиро ділився зі мною.

Через властивість ФБ фіксувати точні дати тих чи інших подій, я "пригадав" офіційну дату і час початку нашої дружби у мережі ФБ - 10.12.2015 10:57 - день народження Олександра Кочеткова! Саме в цей день Олександр прийняв мій запит дружби, подякував за мої привітання з днем народження і написав єдине слово, теж знакове - "ПРОРВЕМСЯ!"

Ми не дуже часто спілкувались через месенджер, і зовсім не зустрічались.

І раптом 8 серпня 2016 року я отримав від Олександра запрошення взяти участь у його новій програмі "Сканер Кочеткова" на телеканалі ТЕЛЕВСЕСВІТ, щоб поговорити про наше життя і про те, що треба зробити, щоб жити добре, при цьому почати розмову з Озера Качине (яке я захищав тоді разом з іншими киянами і продовжую захищати дотепер) і розширити до масштабів країни. Така розмова відбулась і для мене було знаково, що програма побачила світ 23 серпня 2016 року у День Державного прапору України. Посилання на ефір цієї програми додаю.

Через певний час відбулась друга не менш важлива зустріч з Олександром, під час якої ми достатньо довго обговорювали ситуацію в країні і можливі шляхи змін на краще. 

І сьогодні третя зустріч. Вірю, що вона знакова, тим більше, що відбулась напередодні Водохреща 2021. 

Як завжди дякую за цінні поради, відверте спілкування. Сподіваюсь, що сканер Кочеткова пройшов, результати правда ще не отримав.

Знакове і те, що сьогодні ми трішки, ну зовсім трішки помінялись "ролями" з Олександром. На відміну від 2016 року сьогодні вже я запросив Олександра на свою нову програму і мені дуже приємно, що отримав тверде ТАК, сподіваюсь, що нам вдасться ії зробити найближчим часом. 

А значить далі Є! І це головне!