Українські спецслужби запобігли серії терактів запланованих у Кремлі на Великдень

Кожен із нас уже усвідомив, що підлість та підступність кремля не має меж. На святе свято – день святкування Великодня, 24 квітня, як мінімум у 10 церквах України мали прогриміти вибухи, а їхні стіни мали обстріляти з гранатометів.

Тільки завдяки тому, що контррозвідці СБУ, ДСР та КОРДу вдалося скоординувати свої дії, а також багато в чому завдяки тому, що офіцери російської армії усвідомили весь жах того, що відбувається, і побажали зупинити катастрофу на Одещині, де планувалися теракти. 

У Житомирській області було затримано 9 диверсійних груп (ДРГ), до яких входила організація терактів у церквах УПЦ МП, тобто московського патріархату. 

Як повідомили затримані, головна мета яку переслідували в Кремлі, створити для світових ЗМІ картинку, що нібито міфічні українські нацисти хочуть залякати парафіян УПЦ МП, тобто московського патріархату, плю переконати світ, що в Україні діють ніким не контрольовані бандформування, які вбивають без розбору мирних. "іншу" віру.

Тим самим була мета зупинити постачання озброєння в Україну. Зброї, такої необхідної нам, щоб стримати агресора.

Давайте ж подякуємо нашим спецслужбам за злагоджену роботу, завдяки якій вдалося запобігти смерті тисяч невинних людей. 

З усім тим, загроза теракту зберігається, оскільки одна з груп поки що точно не нейтралізована і зрозуміло, що кремль на цьому не зупиниться. Тому зберігаємо пильність і у всіх фактах підозрілої активності відразу ж повідомляємо СБУ: https://t.me/stop_russian_war_bot

Спільно до перемоги!