​Українці посилають Орбана вслід за путінським кораблем!

​Українці посилають Орбана вслід за путінським кораблем!

Правляча партія Фідес перемогла в Угорщині на парламентських виборах. Її лідер, прем'єр Угорщини віктор орбан, який відкрито підтримує путлера за дешевий газ, у вітальній промові назвав Зеленського та інших європейських лідерів "противниками".

Він забув, як радянсько-російські війська у 1956 році танками утюжили Будапешт разом з його мирними мешканцями. А тепер знайшов!? «противника»! І заяву зробив у той день, коли весь світ побачив страшні кадри звірств рашистів у Бучі.

Ситуація значно глибша. Орбан тепер на десятиліття вбив клин між українським та угорським народами. Ми не забудемо відмову не те що надати стікаючій кров’ю Україні озброєння, а навіть пропускати його транзитом через територію Угорщини. А також відмову від ембарго на рашистські енергоносії.

Орбан підставив до того ж угорську громаду Закарпаття, чиї права він на словах так палко захищав. Закарпатським мадярам тепер що, в Угорщину їхати? Так вона вже стала європейським ізгоєм. Та й злазити з потоків контрабанди не хочеться.

Формула ставлення до прорашиста в Україні вироблена чітка. Угорською - Orbán, Putyin csatlósa, baszd meg!