В Запорізькій області кадирівці на танку розчавили авто Укрпошти з двомя співробітниками

В Запорізькій області кадирівці на танку розчавили авто Укрпошти з двомя співробітниками, які розвозили пенсії і пошту.

Обидва загинули. Ще 5 березня між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка на зустріч машині Укрпошти виїхав танк. Водій автомобілю взяв трішки праворуч, щоб пропустити воєну техніку. У відповідь російські окупанти здалеку відкрили вогонь, а потім наїхали на авто. По словам голови Запорізької ОДА Олександра Старухчера, колеги намагались забрати тіла загиблих, але встигли тільки сфотографувати, оскільки там знову появився танк окупантів і залишатися там було небезпечно для власного життя. Ці нелюди заплатять за то, что прийшли на нашу землю вбивати наших громадян!

"Вчора колеги з УКРПОШТИ спробували забрати загиблих колег оскільки мали надію, що хтось вижив.

Але прибувши на місце трагедії вони встигли тільки сфотографувати місце події, бо почали з’являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя. Розбита машина з тілами загиблих співробітників УКРПОШТИ залишилася стояти у полі.

За словами працівників УКРПОШТИ - це були військові-кадирівці. У зв’язку з проведенням бойових дій на цьому участку місцевості та пересуванням військової техніки окупантів, евакуація тіл загиблих на даний час неможлива.

ЦІ ЖОРСТОКІ ТА ЦИНІЧНІ ВЧИНКИ НЕ ЗІЙДУТЬ З РУК ОКУПАНТАМ! Зло буде покарано!

Керівництво Запорізької обласної військової адміністрації звертається до кожного громадянина міста та області. Якщо ми сьогодні не відреагуємо на звірячі дії загарбника, то завтра вони зроблять те саме з вами та вашою сім’єю. Отже, просимо вас вже сьогодні, беріть зброю, копайте окопи, укріплюйте свої домівки і гуртуйтеся проти агресора."

#StopRussianAggression #інфотерор #stoprussia

-------------------------------------------------

В Запорожской области кадыровцы на танке раздавили авто Укрпочты с двумя сотрудниками, развозившими пенсии и почту. Оба погибли Еще 5 марта ежду населенными пунктами Егоровка и Новоселовка на встречу машине Укрпочты выехал танк. Водитель автомобиля взял немного вправо, чтобы пропустить военную технику. В ответ российские оккупанты издали открыли огонь, а затем наехали на авто. По словам главы Запорожской ОГА Алескандра Старухчера, коллеги пытались забрать тела погибших, но успели только сфотографировать, так как там снова появился танк оккупантов и оставаться там было опасно для собственной жизни. Эти нелюди заплатят за то, что пришли на нашу землю убивать наших граждан!