Відкрито реєстрацію на Форум організаційного розвитку громадянського суспільства

Форум організаційного розвитку громадянського суспільства - це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом. Форум - традиційне місце зустрічі «усіх з усіма». Щороку тут зустрічаються громадські активісти, благодійники, волонтери, представники бізнес-компаній та донорських організацій, очільники держави та представники органів місцевого самоврядування – щоб разом обговорити найактуальніші питання розвитку не тільки громадянського суспільства, але й усієї країни.

Як і щороку, Форум проводиться у форматі "багато локацій + багато подій". Крім вже звичних міні-тренінгів, майстер-класів та панельних дискусій Форум потішить можливістю задати питання відомим людям під час "відкритого інтерв'ю", подивитися соціальне кіно, познайомитися з донорськими структурами, попити кави в "Цукерні відкриттів" і навіть стати справжнім дослідником у лабораторії організаційного розвитку!

Форма реєстрації містить запитання щодо можливих форматів вашої персонально участі чи участі вашої організації у творенні мапи подій Форуму. Якщо ви хочете провести на Форумі міні-тренінг, обговорення, бути учасником виставки чи дискусії - залиште свої побажання тут. Усе можливо на Форумі - тож, реєструйтеся, долучайтеся, творімо Форум разом!