Ворожа техніка - зенітно-ракетний комплекс "Тор" та тактично-ракетний комплекс "Точка-У" рухається у бік Києва

УВАГА!!! ТЕРМІНОВО!!!

За оперативною інформацією до Київської області прямує ворожа техніка, а саме зенітно-ракетний комплекс "Тор" та тактично-ракетний комплекс "Точка-У".

Система "Тор" призначена для прикриття перших ешелонів сухопутних військ від ударів протирадіолокаційних і крилатих ракет, дистанційно пілотованих літальних апаратів, авіабомб що планують (керованих авіабомб), літаків і вертольотів, в тому числі і виконаних по технології "стелс". Може працювати як в ручному, за участю операторів, так і повністю автоматичному режимі. 

9К79-1 "Точка-У" - тактичний (дивізійний) ракетний комплекс. Комплекс базується на повнопривідному плавучому шасі БАЗ з формулою 6х6. Ракета комплексу має боєголовку масою 482 кг, і може оснащуватися різними типами бойової частини. Дальність польоту ракети - 120 км, кругове імовірне відхилення - 95 м.

Наголошуємо! Це особливо небезпечні терористи, які прибули в Україну зі спеціальним завданням. 
Техніка рухається в бік Києва. 
Дуже важливо!!!!!

Звертаємося до всіх громадян Київської області та Києва! Всі хто бачив, зафіксував, знає місце знаходження цієї колони, терміново надати дані українським захисникам в бот https://t.me/stop_russian_war_bot, або, за можливості. не дозволити їх подальше переміщення.