Встигніть податися на літній табір в Немішаєвому!

До 08 квітня 2019 року триває реєстрація на літній табір Модель ООН, що пройде з 08 по 13 липня в Немішаєвому.

Табір «Модель ООН – це семиденний літній табір для учнів старших класів (8-11 класи), у якому можна дізнатися про міжнародну співпрацю, структуру та процеси Організації Об’єднаних Націй та важливі міжнародні проблеми. Головним організатором виступає наш волонтер Корпусу миру США Джордж Стантон.

Цього року головна тема – роль технологій у глобальних питаннях та міжнародна корупція. Перед табором всіх учасників поділять на команди-країни, в яких вони зможуть подискутувати на різні теми під час симуляції Моделі ООН від імені країни, яку вони представляють.

Цей табір стане чудовою нагодою для покращення навичок публічних виступів, розвитку своїх лідерських якостей, використання критичного мислення, покращення своєї англійської. Учасники дізнаються про різні культури та глобальні проблеми, познайомишся з іншими однолітками з усієї України та, найголовніше, весело проведуть час.

Табір «Модель ООН» шукає вмотивовану, зацікавлену українську молодь, яка хоче дізнатись про міжнародні відносини та співпрацю, та підлітків з усіх областей країни, які бажають поділитися своєю креативністю, енергією та розумом з іншими українцями.

Табір абсолютно безкоштовний. Учасник має сплатити лише свою дорогу до табору та назад.

Модель ООН відбудеться з 08 по 13 липня в селищі Немішаєве Київської області. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб стати частиною табору, заповніть заявку до 08 квітня. Заявку краще заповнювати англійською, але це не є обов’язковим.

Про результати відбору усі заявники будуть повідомлені електронною поштою не пізніше 22 квітня.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdizK9ROho5BSP0KdmZsf-P8jPPG1lJJacdp6ZeegSO_meRcw/viewform?fbclid=IwAR2xjCMIQ-Gf0a1ubiEeWjTtLXTuYmQ9sZBfsSd-DYXegdARbuCOoSW9xzY