Як отримати круту роботу?

19-річний хлопчина Джек Суїні знатно хайпанув наприкінці минулого року. Він зробив робота, який відстежував перельоти приватного літака Ілона Маска і постив актуальний статус у Твіттері. Робот популярністю не користувався доти, доки Ілон не написав чувачку і запропонував йому 5 штук доларів за видалення профілю і доповнив, що це загроза його безпеці. Джек Суїні вирішив поторгуватися і зажадав у 10 разів більше. Маск не став платити і просто забанив здирника у всіх соцмережах.

І ось історія отримала продовження. Цей цифровий актив купувати у Джека, як і раніше, ніхто не збирається, зате йому запропонували роботу в приватній чартерній компанії Stratos Jet Charters. CEO компанії був захоплений «творчим підходом» хлопця, а також побачив інтерес Джека до приватної авіації та технологій. Правда і на них чекав облом, тому що Суїні вже працює в UberJets (платформа для відстеження чартерних рейсів, яка визначає дешевші авіаквитки) і не готовий бігати стажером у нудній авіакомпанії.

Якщо у вас проблеми з пошуком роботи, може, вам варто переписати резюме? Від стресостійкості, комунікабельності та вміння працювати в команді нудить 9 з 10 ейчарів, тому спробуйте додати інші професійні якості:

  •  Просунутий переслідувач на ПК;
  •  Жадібність;
  •  Вміння вимагати гроші.