Як зрадники захоплюють Київську область?

Ширяться чутки, яким вже знайдено ряд підтверджень, про те, що голова Гатненської ОТГ Фастівського району Київської області, Олександр Паламарчук, у змові зі своїм кумом, колишнім головою Чабанівської ОТГ, Олександром Киризлієвим, який втік в росію та знаходиться під підозрою СБУ, намагаються захопити владу у ряді громад Київської області. 

Вони розробили схему, за якою намагаються долучити Чабанівську ОТГ до Гатненської, під безпосереднім керуванням Паламарчука, тобто, вони фактично хочуть юридично знищити сусідню громаду та захопити її. Все це відбувається за підтримки окремих високопосадовців та діючих співробітників правоохоронних органів, з якими Паламарчук та утікач Киризлієв мають спільні інтереси. 

Але окремо в цій історії бентежить неприхований російський слід, адже Олександр Киризлієв після початку повномасштабного вторгнення відкрито закликав мешканців Чабанівської громади здатися окупантам і готував Чабанівську громаду до окупаційної влади, верхівкою якої він і мав стати. Після провалу цього плану та деокупації Київської області, СБУ висуває підозру Киризлієву, але він тікає до росії, звідки продовжує намагатися захопити владу в громаді. 

Далі, ще цікавіше — дружина Олександра Паламарчука — Ека, є громадянкою російської федерації з діючим російським паспортом, та за підтвердженою інформацією має діючий шлюб з громадянином росії. Що більш цікаво, її чоловік в росії є бізнесменом, який неодноразово вів співпрацю з ПВК Вагнер та міноборони росії і був підрядником по налагодженню харчування для цих структур.

Враховуючи вищезазначені факти, можна сміливо припустити, що захоплення громад відбувається чи за курацією спецслужб російської федерації, чи на їх безпосереднє замовлення. Тобто вони мають високий ступінь проникнення у різні структури та ланцюги влади у нашій країні і ось це дійсно страшно.