Загроза повномасштабного наступу на Україну?

Всі телеканали напружено транслюють новини про екстремальну загрозу повномасштабного наступу на Україну. Різноманітні експерти, навіть ті, які не є експертами, наперебій оцінюють загрозу, одні доводять що к@ц@пстаN нападе, другі, що не нападе, одні переконують, що українська армія не готова протистояти окупанту, другі, що готова... Тим часом українці, прилипаючи очима до телевізорів, перебувають у стресовому стані й губляться в здогадках, що ж їм робити. Безперечно, не всі)))

Дехто з ветеранів вже телефонував до своїх військових частин і зібрав тривожний наплічник. А ДУК ПС, тихо, оперативно мобілізує резерви.

Для нас, правосєків, ця війна не закінчувалась усі 7 років. Усі 7 років російсько-української війни, бійці ДУК ПС продовжують боронити Україну на Південно-Східному фронті. І сьогоднішня загроза повномасштабного вторгнення к@ц@пстаNу для ДУК ПС не новина і не стрес, а прогнозований розвиток подій. Тож мобілізація до лав ДУК ПС триває. Ми давно обрали шлях борця за Україну і нас не лякає ні наступ, ні можливі наслідки. Ми до останнього к@ц@п@ боронитемемо Україну, а загибелі наших побратимів нас лише сповнюють ще більшою люттю. Слава Україні!!!

Подруга Дана.

P.S. По питаннях мобілізації до лав ДУК ПС пишіть до резервних сотень у Вашому регіоні.