Законопроект 5488 – Уряд «ЗА» дискримінацію українців

«Усі тварини рівні, але деякі рівніші за інших» (за тв. Джорджа Орвелла «Скотоферма»).

Близько місяця назад, з ініціативи прем’єр-міністра Шмигаля та за підтримки МВС, до Верховної Ради України Урядом подано україноненависний, антихристиянський та антилюдський законопроект 5488. Цей законопроект є небезпечним не лише для християн та традиційної української сім’ї, але й для будь-якого тверезомислячого українця, патріота своєї держави. За своєю україноневисною суттю його можна прирівняти до законів 16 січня 2014 року. Він, фактично, є клоном попередніх законів №3316 /2-3/, які були відкликані завдяки активній позиції свідомих українців.

5488 нібито має боротися з «дискримінацією» та «нетерпимістю» на законодавчому рівні. Що ж це таке, на думку авторів цього ЛГБТ-закону? “нетерпимість — відкрите, упереджене, негативне ставлення стосовно категорії осіб, відмінних за такими ознаками, як раса, колір шкіри, політичні, релігійні та інші переконання, статева приналежність, вік, інвалідність, етнічне та соціальне походження, громадянство, сімейний і майновий стан, сексуальна орієнтація, гендерна ідентичність, місце проживання, мова, або іншими ознаками”.

Тобто в КУ та КК (вперше!) внесуть такі поняття, як «статева приналежність»«сексуальна орієнтація» та «гендерна ідентичність», а поняття статі – звичне та нормальне для всіх людей, фактично буде ліквідованим. Надалі це може стати основою для внесення змін до шкільних підручників у частині сексуального виховання і навчатимуть наших дітей новій реальності: без хлопчиків і дівчаток, зате з понад 50 гендерами (лесбіянками, геями, трансгендерами, агендерами, гендерквірами та іншими потворами).

Будь-яка критика ЛГБТ та їхньої діяльності, будь це публічна на марші чи акції, чи одноосібна в соціальних мережах, каратиметься не лише штрафами, але й ув’язненням до 10 років. Якщо на запитання: «Яке ваше ставлення до ЛГБТ?», ви відповісте: «Негативне», то на вас очікуватиме чималий штраф, якщо ж свою особисту думку (на яку, зауважте, кожен українець має право згідно з КУ) ви висловите публічно (н-пд: на марші «За традиційну сім’ю»), то це вже буде злочин, вчинений групою осіб, за який на вас очікуватиме в’язнична камера.

Далі - цікавіше! Жодних винятків для релігійних діячів! Якщо священник на проповіді в Церкві скаже, що гомосексуалізм – зло і за це були покарані Содом і Гоморра (лише, тому що так написано в Біблії), то та ж сама камера очікуватиме й на нього. А це уже, на хвилиночку, та ж сама нетерпимість щодо віросповідання, проти якої борються проштовхувачі цієї гомодиктатури до Конституції. Але як показує практика та українські реалії – каратимуть, швидше всього, священнослужителів, але не тих, хто виступатиме проти Біблії.

Також до Кодексу України про адміністративні правопорушення вводиться нова стаття №188-56 « Порушення законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації».

У ній йдеться про адміністративне покарання та штрафи за «Пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками…. сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності…» Що це означатиме на практиці? Що представники сексменшин зможуть ініціювати судові позови за відмову Церкви їх одружувати, приймати на роботу в релігійні структури або здійснювати щодо них церковні обряди, також вони зможуть вимагати, щоби їх приймали на роботу в садочки, школи та університети, де виховуватимуть і навчатимуть наших дітей.

І наостанок, варто зауважити, що цей законопроект схвалює та нав’язує українському суспільству не лише всяких девіантів, але й захищає ліворадикалів. Адже «ненависть на політичному ґрунті» теж каратиметься штрафом і тюрмою, а це і протести проти проросійських поглядів наших депутатів, і незгода з сепаратистською діяльністю багатьох членів українського політикуму. Каратиметься також «негативне ставлення» щодо місця проживання, мови та етнічного походження. Що для українців фактично означатиме покарання за критику сепарні, рускоязичних тітушок, комуністів, прихильників путіна і недоумкуватих політиків, які неспроможні вивчити українську.

«Правий сектор» виступає проти антиукраїнського законопроекту 5488 і закликає все свідоме українське суспільство не бути пасивним і байдужим, а гучно заявляти про своє право бути християнами та консервативними українцями на своїй землі.