Маленькі дзюдоїсти взяли участь у турнірі на честь бійців Добровольчого Українського Корпyсy «Правий Сектор».

На Франківщині цьогоріч вперше провели турнір по дзюдо, присвячений світлій пам’яті Захисникам України, бійцям 4 Резервної сотні ДУК «Правий сектор». Урочисте відкриття турніру відбулося 30 травня 2021 року в приміщенні Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру м. Івано–Франківська.

Організаторами турніру виступили Івано-Франківська дитячо-юнацька спортивна школа №1 обласної ради та 4 Резервна сотня Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор". 240 учасників із більш ніж 10 міст України з’їхалися до Франківська, щоби зустрітися на татамі та вибороти призові місця.

Під час урочистостей з нагоди відкриття турніру, командиром 4-ї РС ДУК ПС Петром Мазепою (друг «Педро»), були вручені подяки від Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» усім причетним до всебічного сприяння в організації турніру.

Цьогорічний турнір, який, надіємося, стане чудовою щорічною ініціативою, організований не лише задля вшанування світлої пам’яті воїнів-добровольців Прикарпаття, які віддали свої життя, обороняючи рідний край, але й задля виховання у дусі націоналізму та української свідомості наших дітей.

Наші діти – наше майбутнє. Лише прищеплюючи їм любов і повагу до СВОГО, шану до воїнів-героїв України, правильні цінності і свідомий погляд на життя, ми забезпечимо Україні процвітання, а нашим Героям вічне життя у пам’яті наступних поколінь.

Слава Героям Прикарпаття тричі!