У справі Музею на Поштовій неочікувано з'явився новий захисник - відомий шахрай Ігор Мізрах

 28 травня 2021 о 22:41 на інтернет ресурсі WikiBaza Автор: Віталій Білецький до уваги всіх небайдужих киян та представників ЗМІ!  запропонував "розлогий коментар щодо замовної брехливої кампанії проти представників ГО "Громада Андріївський Узвіз" та координаторів Руху Музей на Поштовій площі в м.Києві." з назвою "Олег Чеславський та Сергій Куценко здійснюють тиск на Музей на Поштовій площі в місті Києві" 

Того ж дня о 23:10 "Журналист, общественный деятель, шеф-редактор журнала «Персона.ТОП», член НСЖУ, юрист, Мизрах Игорь Аркадьевич" розмістив на тому ж інтернет ресурсі розгромну правдиву (на його особисту думку) статтю "Олег Чеславский и Сергей Куценко подло уничтожают культурное наследие Киева - Музей на Почтовой площади, - Игорь Мизрах".

Да уж.... Занадто цікаво стає... Чим далі в ліс, тим більше .....

Тому розпочинаю рубрику #ХронологіяПоштової

А поки у полку справжніх захисників Поштової прибуло, додався ще один видатний діяч - Мізрах Ігор- політик, експерт, аналітик зі своїми чудовими  дописами о 23:46  на захист "культурного наследия". 

І це є ДУЖЕ ДУЖЕ ДОБРЕ! Дякую Ігоре Аркадієвичу за допомогу в журналістському розслідуванні! Завдяки вам впевнений, що Музей на Поштовій площі точно буде створений!