ЗСУ вдалося відтіснити війська Росії на схід від Києва

CNN: за даними Пентагону, українські військові відтіснили частину російських сил від Києва на 25 кілометрів. Російські війська знаходяться на відстані 55 кілометрів на схід від центру Києва, що на 25-35 кілометрів далі в порівнянні з тим, де вони були днем раніше

Високопосадовець Міністерства оборони США, якого цитує CNN, зазначає, що на північний захід від центру української столиці російські військові окопуються і прагнуть зайняти оборонну позицію. Вони знаходяться приблизно в 15-20 кілометрах від центру Києва в цьому напрямку.

У Пентагоні додають, що зараз простежують, як рашисти обкопуються навколо Києва і разом з тим намагаються більш активно атакувати Схід України. Зокрема, армія російської федерації все більше зусиль витрачає на території Луганської та Донської областей.

-------------------------------------------

CNN: According to the Pentagon, the Ukrainian military has pushed some Russian forces 25 kilometers from Kyiv. Russian troops are located 55 kilometers east of the center of Kyiv, which is 25-35 kilometers further than where they were the day before.