Діалог між київською владою і громадою м.Києва

З 2015 року, коли я підключився до киян, які захищали від знищення маленьке озеро Качине в Дарницькому районі м.Києва, особисто я зрозумів, наскільки важливо, коли в місті налагоджений діалог і комунікація між владою і громадою.

За ці роки отримав величезний досвід спілкування з представниками різних прошарків жителів нашої столиці (депутатами ВРУ, Київради, посадовцями КМУ, КМДА. РДА, співробітниками комунальними підприємствами, членами громадських організацій, різноманітних ініціатив та активістами, представниками міжнародних організацій тощо). У мене склалось певне уявлення про стан діалогу, комунікації. Але це моє уявлення і моя оцінка ситуації. Вона не може точно відображати реалії та думки усіх киян.

З 2016 року питання налагодження комунікації, діалогу стало для мене одним з пріоритетних у моїй громадській діяльності. Тому і з'явились мої медійні проекти з 2018 року на волонтерському громадському телебаченні Я-UA.tv "Клуб біла ворона", з 2020 року "Чистий Четвер" на студії ТОЛОКА і наразі новий медійний проект, який тільки розпочинає своє життя "ПОРОГИ, які МИ ЗДОЛАЄМО" (в даний час завершуємо вирішувати деякі технічні проблеми, але проект вже розпочато).

Враховуючи те, що я допоки не зміг знайти соціологічних досліджень з питання ДІАЛОГУ між ВЛАДОЮ і ГРОМАДОЮ (можливо їх не проводили або не замовляли проведення), а також те, що не маю фінансових можливостей звернутись до наших шановних експертів - соціологів з проханням провести таке дослідження і надати мені безкоштовно його результати, тому і прошу вас, шановні кияни долучитись до мого невеличкого громадського опитування #Питання_до_киян та відповісти на наступні питання:
1. Чи є в Києві ДІАЛОГ між владою та киянами?
2. Який він: КОНСТРУКТИВНИЙ? РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ?...
3. Чи задоволені ви рівнем КОМУНІКАЦІЇ між киянами та КМДА?
4. Інтереси кого представляють ДЕПУТАТИ Київради?

Буду вдячний за ваші відповіді в коментах під цією статтею, або мені в "личку" на сторінці ФБ, месенджер.

Ваші відповіді важливі для підготовки нової серії програм...в рамках проекту ПОРОГИ.
Заздалегідь вдячний.
Автор та ведучій програми "ПОРОГИ", Сергій Куценко

Дивіться також