G20 вирішує "долю України" - без України

4-5 вересня у Ханчжоу (КНР), відбудеться саміт «Групи двадцяти» (G20). Лідери наддержав обговорять економічні та політичні питання, що стосуватимуться Нового Світового Порядку та дотримання «правил гри».

Але звичайно основним та «найболючішим» буде «питання України». Адже усі учасники Ж-два-нуль, у той чи інший спосіб намагалися зіграти «карту України» у своїх інтересах. Тому «великий саміт» може скінчитись «великим скандалом». Достатньо Порошенко сказати Правду і «стая товаришів» може перетворитись у «групу вовків».

Але про усіх «баранів» по черзі…

Порошенко, мабуть єдиний, хто може собі дозволити на саміті G-20, пити коньяк, та посміхатись у «коридори Нового Світового Порядку». Адже останні дії «президента» України на геополітичній арені «Нового Світового Театру», можливо порівняти з добутком «Хмельницького-Мазепи-Скоропадського» узятих разом:

Як Хмельницький, Порошенко уклав таємну угоду з Москвою, обґрунтовуючи «необхідність утилізації Майданщиків та націоналістів», в обмін на «перебування при владі».

Як Мазепа, Порошенко здійснив цілий ряд заходів по формуванню «Скандінаво-польської коаліції проти Москви».

Як Скоропадський, Порошенко оточив себе новітньою «Білою Гвардією» та зумів зорганізувати «Мінський мір».

Але Порошенко перевершив «усіх папєрєдніків», зумівши укласти «Китайську змову» за спинами: американських, англійських, європейських та московських гравців. Якщо Янукович, лише постачав КНР «оптичні» та «ракетні» технології, та обіцяв збудувати у Борисполі «китайське хакерське містечко». То Порошенко не лише віддав на китайський конвеєр українську «Мрію», але і домовився з КНР про заселення «жовтими чєлавєчками» України по лінії: «Харків-Крим»…

Меркель-Олланд загрались у гру «Надзвичайний стан у Європі», і тепер можуть залишитись у розбитого «корита» після «Турецького ятагану у спину». Цинічні, багаторічні «анти мусульманські провокації» «секти Олланда», не передбачали «України». Усе у Франції йшло «по-плану»: паради геїв, карикатури на Пророка, знову паради, теракти «мусульман», і вже - марші «національної гвардії». Але через «окупацію Москвою України», виникли «непередбачені складнощі». Після «Мінських угод» у Парижі повірили: «що українці будуть по-тихому, планово дохнути на «Східному Фронті» і більше не будуть, заважати втілювати Європейський Надзвичайний Стан». Звичайно у ЄС дуже хтіли, щоб в Україні був курс «5 гивень за євро»: щоб Україна могла за «кредити» купувати «європейський непотріб» у «єдиному просторі»… Але сталось навіть гірше:

Через «мінські приниження», Кремль змушений був активізувати усі «агентурні мережі» КГБ та ГРУ в Європі. Санкції проти РФ, що мали на меті «витверезити Москву», призвели лише до «падіння гривні». Позаяк «московські банкіри» переганяли через Гонтарєву, «падаючий рубль» в «гривню» та за «неї» купували «гроші». Кредити які отримував Яценюк, відразу «відпливали до Панами» і жодним чином «не стабілізувала економіки України». Не дивлячись ні на кого, українці виживали за рахунок «дрібно натурального господарювання». Фактично «українська правляча банда», знищила «міф про добру Європу» в серцях пересічних українців. А намагання Польші, збудувати «залізний занавєс» проти «бродячих галичан», стало останньою краплею для «українського підпілля».

Хитрий Ердоган «отримав надзвичайну владу», але «втратить державу». Намагання турецьких військових, підняти на «новий рівень впливу» Туреччину через: проект «татарський чєловєчик» - розбились. Розбив цей «простий турецький план» - Ердоган, імітувавши: «Театральний путч військових». Тому у Китаї, турецький лідер буде: «болванчиком» для усіх «роздратованих гравців»…

Американський Лідер думає лише як закінчити гру: «вибори». «Театр покемонів» Трамп-Клінтон іде наче по сценарію Голівуду, але може скінчитись «несподіваною бійкою у партері». Після знищення «китайських хімзаводів», американці були впевнені що «Китайський Дракон» - злякався та затих з «економічних причин». Після «палки», Америка кинула Китаю кістку у вигляді «обіцянки юаня» зробити «світовою валютою», при умові доброї поведінки: з «листопада 2016».

Американці знали, що саме КНР надало РФ для «кримської анексії» індивідуальні супутникові системи «зєльоних человєчків» та обслуговувало їх. Бо після «перемовен», ці системи російські війська в «днр-лнр» їх вже не використовували.

США розуміє який військовий потенціал може надати КНР для України, в війні «проти Москви». Міфічні «джавєліни» США у порівнянні з «мільйонними китайськими батальйонами», то як банан з «Мрією». Обама то розуміє, і шаленіє від білої люті …

Англійська Королева – взагалі не поїхала на «розбору» в Китай. Її Величність - послала в Ханчжоу «довірену особу», щоб той розповідав: «англійські анектоди».

У Британської Імперії – усе добре. Вона відроджується на «кістках нежиттєздатних держав». Англійським жартом-вітанням «саміту Ж», стали події у Киргистані та Узбекістані. Навіть «українцям» не вдалось «перехитрити Лондон» і таки віддати Короні – декілька стратегічних державних напрямків…

«Альфа Пу», або як звикли називати цю «багато ліку істоту» - Путін. Путін «акнєшна в полнай шокє»:

  1. Європартнери – «поімєлі Москву» по повній програмі;
  2. Америкопартнери – чекають розвалу РФ;
  3. Єрдоган – «то всунить, то висуниить», але «кончать» знущання над Кремлем явно не збирається;
  4. Японія – вимагає острови;
  5. Іран – забратись з Кавказа;
  6. Лондон – «запалив» Середню Азію;
  7. А Індія повідомила усьому Світу, що новітня російська зброя то «мотлох – небезпечний для використання»…

Але найбільше «Альву Пу» - дратує Україна. Сама наявність «посміхаючогося Порошенка», буде «виводити» більше ніж «обійми Обами». Україно-Китайська «змова» здатна поставити «сольний хрест» на Москві. І навіть бажання «Пу», погратись у «переворот» та «відставку», можуть не допомогти «Лукавому»…

На передодні саміту Жо-два-нуль – Китай провів показові військові навчання по «звільненню» та «історичному поверненню» Далекого Сходу РФ та Сибіру.

Саміт у Ханчжоу буде – дуже веселим. Буде весело і у Києві 4-5 вересня, адже «агенти Кремля» готовлять цілу низку провокацій, щоб «підставити Україну» перед «Новим Світовим Порядком».

Але потрібно побажати Порошенку:

«ЛЄТІ – ПЕТЯ! ЖИЗНЬ – ШУТКА КОРОТКАЯ.»

Дивіться також

Убийство американского президента Суспільство
Градаріка Політика
Градаріка
30 серпня 2017
Выбираем ли мы? Суспільство
Выбираем ли мы?
23 червня 2017