Кияни збирають підписи за звільнення Дениса Москаля з посади голови екокомісї

Віталій Кличко і сам депутат Денис Москаль проігнорували вимоги Екоспільноти Києва щодо звільнення Москаля з посади голови постійної комісії Київради з питань екологічної політики, які були озвучені у заяві від 4 вересня цього року.

Більш того пан Москаль на засіданні екокомісії 14.09.2021 року  у своєму публічному коментарі до цієї заяви чітко дав зрозуміти, що йому все відомо, але він залишається на своїй позиції ("Мені і нам мільйони киян довірили мандати, "тому можуть бути різні думки в певних громадських організацій і людей, які за ними стоять, а все це з одної сім'ї, усі ці громадські організації" -Д.Москаль).

Таким своїм "відношенням" до ЕКОСПІЛЬНОТИ КИЄВА пан Москаль зробив дуже добру справу: він ОБ'ЄДНАВ ГРОМАДСЬКІ ЕКОЛОГІЧНІ ОРГАНІЗАЦІЇ КИЄВА.

І вже 23 вересня на ФБ сторінці Екопарк Осокорки - Ecopark Osokorky з'явилась інформація про те, що ГО "Екопарк Осокорки" зареєструвала повідомлення про початок збору підписів на підтримку місцевої ініціативи щодо звільнення Дениса Москаля з посади!

В інформації також зазначено:

"Це має бути проект рішення Київської міської ради, який передбачає внесення змін до персонального складу постійної комісії Київської міської Ради з питань екологічної політики, шляхом виключення зі складу комісії депутата Київської міської ради IX скликання Москаля Дениса Денисовича – у зв'язку з втратою довіри виборців територіальної громади міста Києва.

Більше сорока екологічно-спрямованих ініціатив виразило свою недовіру Денису Москалю, не можна дозволити посіпаці забудовника знущатися над довкіллям нашого Києва!

Громадо, у нас з вами є 30 днів, щоб зібрати не менше 1000 підписів (краще ще більше – у випадку описок, помилок тощо).

Ми будемо збирати підписи на Кліматичному марші 26 вересня та на «Марші за Київ» 2 жовтня. Приєднуйтесь!

А також періодично будемо стояти з наметом для збору підписів (про час та місце обов'язково повідомимо заздалегідь).

Якщо у когось є можливість назбирати 10+ підписів – напишіть нам на пошту [email protected] або в особисті повідомлення, ми допоможемо вам організувати цю ініціативу!

#ГетьМоскаля

Тож, кияни, є чудовий шанс якомога швидше назбирати необхідну кількість підписів і добитись звільнення Дениса Москаля з посади голови екокомісії.

Долучайтесь!

Раніше ми писали https://spilno.org/article/meni-i-nam-miliony-kyyan-doviryly-mandaty