Що таке страховий поліс «Зелена Картка»

Необхідність виїхати на своєму транспортному засобі в іншу країну може з’явитися з різних причин – туристична подорож, відрядження або ж комерційна поїздка. У будь-якому разі водієві доведеться купити поліс «Зелена Картка». Дізнатися більше про це можна на сайті: https://www.pzu.com.ua/individual/avto/greencard.html.

Особливості «Зеленої Картки»

Отже, «Зелена Картка» – це система міжнародного автомобільного страхування. Вона діє в більш ніж 40 країнах. Це означає, що іноземні водії, щоб потрапити на територію однієї з цих держав, мають попередньо оформити відповідний страховий поліс. Фактично договір є аналогом ОСЦПВ (Автоцивілки), тільки діє він не в Україні. За «Зеленою Карткою» покривається фінансова відповідальність водія перед третіми особами.

Щоб спростити комунікацію між вітчизняними та іноземними страховими компаніями була створена організація МТСБУ. Це об’єднання українських страховиків, саме ця організація є гарантом виплат за цим страхуванням.

Як формується ціна цього страхового полісу

Для кожного клієнта вартість страхового полісу формується індивідуально. Вона залежить від низки факторів, а саме:

  1. Тип транспортного засобу, на який оформлюється страхування. Це може бути мототранспорт, легковий автомобіль, вантажівка, автобус тощо.
  2. Термін, протягом якого поліс є дійсним.
  3. Країна призначення. Для різних країн «Зелена Картка» має різну ціну.

Дізнатися вартість оформлення договору страхування ви можете на сайті «ПЗУ Україна». Там є зручний калькулятор, в якому можна вказати необхідну інформацію.

Чому «Зелену Картку» варто оформити в «ПЗУ Україна»

У компанії «ПЗУ Україна» ви можете оформити не лише «Зелену Картку», а й страхування подорожуючих. Якщо вам потрібно отримати обидва страхових поліси одночасно, додатково ви зможете розраховувати на такі безкоштовні послуги:

  1. Виклик евакуатора. Це особливо корисно, коли машина зламалася чи ви потрапили в ДТП.
  2. Доставка автомобільних запчастин. Послуга дозволяє забезпечити обслуговування транспортного засобу навіть у дорозі.
  3. Консультації від спеціалістів. Вони допоможуть вам під час спілкування з правоохоронними органами, з перекладом документів. Також контакт-центр може оформити бронювання номеру в готелі, квиток на поїзд чи автобус тощо.

Для отримання «Зеленої Карти» відвідувати офіс СК «ПЗУ Україна» необов’язково. Просто завітайте на сайт страхової компанії, введіть коректну інформацію в поля страхової форми, після чого оплатіть страхові послуги зручним для вас способом.