Сніг на голову - перше серйозне випробування першого заступника мера столиці

Кияни дуже добре пам'ятають сніжні "епопеї" мера столиці. Про це можна писати трактати.

Але на то він і мер, що має право призначати собі заступників і ділитись владними повноваженнями (в першу чергу відповідальністю), зокрема за прибирання снігу, уникнення транспортного колапсу в Києві.

У 2021 році "як сніг на голову" звалилась новина для киян про призначення на посаду першого заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Олексія Кулеби. 

Це молода людина - киянин, який народився у м.Києві 8 серпня1983, закінчив Київський національний економічний університет, і саме він наразі спрямовує та контролює діяльність: Департамент міського благоустроюДепартамент промисловості та розвитку підприємництва. Окрім цього у межах своїх повноважень координує діяльність: Департамент житлово-комунальної інфраструктуриДепартамент комунальної власностіДепартамент муніципальної безпекиДепартамент (Центр) надання адміністративних послугДепартамент з питань реєстраціїУправління екології та природних ресурсів.

Випробування снігом з нелегких. Тому побажаємо Олексію Кулебі успішного його проходження і на його прохання ділимось наступною важливою інформацією:

"Снігопад у столиці не припиняється. А разом із ним посилюється відповідальність за неприбраний сніг та ожеледь.  Вкотре нагадую – столиця має бути безпечною! Балансоутримувачі повинні дотримуватись чинних Правил благоустрою http://bit.ly/3sB25VO та звільняти ділянки від наслідків опадів. Керівники несуть особисту відповідальність за неприбраний сніг.  Адмінпокарання – до 1700 грн. У складний для міста час прошу всіх поставитись відповідально до своїх обов'язків. Лише гуртом ми здатні подолати негоду та не допустити транспортного колапсу. Більше в інфографіці Поділіться важливою інформацією на своїй сторінці. 

Оскільки СНІГ стосується не тільки Олексія Кулеби, а й кожного киянина, бажаємо усім нам витримки, терпіння, людяності і СПІЛЬНОдії заради того, щоб в Києві дітлахи мали можливість насолоджуватись снігом, а дорослі спокійно пересуватись столицею на роботу і з роботи.