США починають наступ

Напередодні завершального етапу Президентських виборів у США, американським військовим дозволили знищувати росіян у Сирії…

Військові пілоти США, які виконують завдання у Сирії мають «невід'ємне право на самозахист». Відповідну заяву зробив помічник міністра оборони США Пітер Кук.

Кук зробив відповідну заяву, відповідаючи на питання, чи становлять загрозу для ВПС США зенітно-ракетні комплекси С-300, про відправку яких до Сирії раніше заявила Москва. "Дві групи, які за словами Росії викликають у неї найбільше занепокоєння - ІДІЛ та угрупування Фронт Ан-Нусра - не мають власних повітряних сил"

На початку тижня стало відомо про припинення переговорів між США та Москвою щодо Сирії та вихіду Росії із договору про контроль за озброєннями, який передбачав утилізацію обома сторонами 34 тон плутонію, який може використовуватись для створення ядерної зброї.

Наміру американців знищувати росіян у Сирії не перешкодять заплановане обрання нового очильника ООН. «Усе зайшло занадто далеко» - кажуть у Пентагоні – «Тому варто вживати рішучих дій відносно Кремля»…

У Росії почалися загальнонаціональні навчання, покликані перевірити готовність країни до ядерної, хімічної або біологічної атаки з боку Заход. В організованих МНС заходах візьмуть участь понад 40 мільйонів людей, в тому числі 200 тисяч рятувальників. «В ході проведення тренування планується відпрацювати практичні заходи з радіаційного, хімічного та біологічного захисту працівників і населення при виникненні НС на критично важливих і потенційно небезпечних об'єктах, - йдеться на сайті МНС РФ.

Також заплановано проведення профілактичних заходів з питань пожежної безпеки та цивільної оборони на соціально значущих об'єктах, а також на об'єктах з масовим перебуванням людей».

Крім того, стверджує британське видання, МНС анонсувало плани будівництва підземних комплексів в Москві, які повинні будуть забезпечити захист всім жителям російської столиці в разі ядерного нападу.

Разом з військовими ударами планується задіяти кібератаки нового покоління. Пропонуємо Вашій увазі документальний фільм про спільний американко-ізраїльський напад на іранські «атомні об’єкти»:

Дивіться також

Убийство американского президента Суспільство
Градаріка Політика
Градаріка
30 серпня 2017
Выбираем ли мы? Суспільство
Выбираем ли мы?
23 червня 2017