Як зрозуміти, що ваш продукт готовий до рекламної кампанії

Ось кілька ознак, які допоможуть вам прийняти рішення про запуск успішної рекламної кампанії. Головне - відповідайте на питання чесно або попросіть кого-небудь з боку з менш "замиленим" поглядом оцінити вашу платформу.

Перевірте, чи зрозуміло в перші 3-5 секунд розповіді, про що ваш продукт / послуга, чи немає в ньому відразливих елементів. ⁣⁣

Перевірте наявність і доступність всієї інформації про продукт: асортимент, ціни, способи замовлення / доставки, термін отримання товару, контакти.

Чи відповідає/відображає назва продукту сенс послуг, що надаються. Чи містить вона ключові слова, за якими можна знайти продукт в інтернеті.

Для зручності користувачів розміщуйте на сайті додаткові сервіси, які можуть допомогти відвідувачу прийняти рішення на вашу користь. Наприклад, калькулятор дасть користувачеві можливість розрахувати ціну товару або послуги, не залишаючи вашого сайту.

Додайте відгуки колишніх і нинішніх клієнтів компанії. Це позитивно позначаються на репутації організації і допомагає покупцям прийняти рішення про покупку.

Якщо у вашій компанії є патенти та сертифікати, розмістіть їх на сайті. Визнання якості вашої продукції підвищують рівень довіри користувачів.

Для послуг дуже важливо УТП - чим ви відрізняєтеся від конкурентів? Подумайте над цим. В інтернеті не залишилося неконкурентних тематик. У вас є буквально кілька секунд, щоб ваш потенційний клієнт прийняв рішення на вашу користь ⠀

Приступаючи до підготовки РК, уявіть себе на місці своїх потенційних клієнтів і запитайте: «Купив би я, якщо б був на місці потенційного покупця, цей товар / послугу на цьому сайті?» ⁣⁣

Дивіться також

Пам'яті героїв Крут Суспільство
День Соборності України Суспільство