Заробляємо вдома, кейс №2: Бюро перекладу відеофайлів

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №2: Бюро перекладу відеофайлів

Розповідати про те наскільки великим попитом користується в наш час відео-контент немає жодної потреби. Відео, починаючи з освітнього до розважального стає вірусним в години та набирає мільйони переглядів.

Але є маленька проблема. Через те що ми бажаємо споживати контент з усіх куточків світу іноді ми стикаємося з проблемою відсутності перекладу. Відео яке ми так хотіли би подивитись не має ані субтитрів, ані аудіодоріжки на нашій мові.

Щоб вирішити цю проблема і необхідне бюро перекладів відеофайлів, бізнес якого і полягає в озвученні та перекладі відеороликів.

Для того, щоб займатися цим професійно, потрібна спеціальна апаратура для запису і монтажу звуку.

Для додавання субтитрів потрібні перекладачі, які відмінно знають мову оригіналу і мають можливість перекласти відео в текст близький до оригіналу як за значенням так і стилістикою. Займатися всім цим можна не виходячи з дому.

Для пошуку замовлень вашому бюро знадобиться свій сайт з описом ваших послуг, прикладами робіт, прайсом, відгуками, та бюджет на популяризацію ресурсу.

Зустрічатися з клієнтами особисто потреби не має. Але працювати ми рекомендуємо тільки за передоплатою і завжди укладати договір.

Розцінки на переклад відео варіюються в залежності від довжини відео і мови оригіналу.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.

Мінімально вони складають від 100 доларів за переклад 30-хвилинного відео. Озвучка оплачується окремо.