Жінка чи менструюча особа?

Розумію, що мої размишлізми можуть викликати бурю емоцій у нео-комуністів чи лгбт-лібералів, які нібито виступають за рівні права та інше бла-бла-бла жінок, а по суті активно "стирають", за влучним висловом відомої письменниці Джоан Роулінг, таке поняття як жінка чи жіноча стать, взагалі.

У ранній радянській Росії клич молодих комсомольців "Женщина принадлежит всем" теж плавно витікав з бла-бла-бла про рівні права, а фактично це було прикриття наступу на сексуальну недоторканість жінки і цей клич стирав не тільки кордони жіночого особистого, а й нечувано посягав на жіночу індивідуальну свободу і право. І хоча жінка в тій країні так і не стала "достоянием всех", всього через пару десятків років умовна жінка-шпалоукладчиця отримала статус соціальної норми. Навряд чи феміністки Цеткін та Люксембург, яким у радянській міфології відвели роль святих пророків, уявляли собі саме таким результат своєї боротьби.

Пройшло сто років і вже "цивілізований" світ захопила чергова кампанія наступу на жінку як стать. Тільки зараз діють хитріше і зайшли не прямо, а в обхід, з використанням трансгендерного троянського коня. До жіночої статі почали відносити трансгендерів. 

Я не дарма на початку згадав "матір" Гаррі Поттера Джоан Роулінг. Можливо не всім відомо, але ця жінка на Заході зараз піддана такому жорсткому остракізму, що її ім'я вже не часто зустрічається навіть у контексті найпопулярнішої у всьому світі казки автором якої вона є. "Цивілізовані" європейці в кращих традиціях сталінізму негласно оголосили Роулінг "ворогом народу" і викреслюють її ім'я з публічного простору.

Приводом до цього став один допис Роулінг де вона висловила своє обурення тим, що "ліберальна" спільнота активно "стирає" поняття "жінка" і замінює його на такі конструкції як "менструюча особа".

"Вона не поважає права трансгендерів!", - заволали нео-комуністи та лгбт-ліберали і до цих воплів доєднались навіть актори які знялися у фільмі по її книгам. Питанням - чому жіноча стать яка складає половину людства повинна бути підкорена мікроскопічною кількістю трансгендерів, ця публіка не задається.

Між тим результати нової жіночої політики вже даються взнаки і виливаються якщо не в трагедію то в яскравий фарс. Першим під удар потрапив спорт. Мало того, що спортсменів примусили ставати на коліна в пам'ять героїчно загиблого борця із засиллям білих експлуататорів, а в миру кримінального злочинця-наркомана Флойда, так ще й жіночий спорт був змушений визнати жінками трансгендерів. 

Кульбіти "ліберального" мислення вилилися в пречудову історію яка сталася у США. Трансгендерна жі..., коротше пловчи..., коротше Лія Томас, яка раніше вважалась чоловіком, після операції із зміни статі стала виступати серед студентських жіночих команд із плавання і виступати настільки успішно, що поставила відразу кілька нових рекордів недосяжних для жінок. Втім тріумфувати Лії довелось не довго. Ланцюжок перемог та рекордів було обірвано іншою пловчихою Айшак Хеніг яка посунула Лію з вершини спортивних досягнень. Не важко здогадатись, що Айшак це теж колишній чоловік. Фактично, принаймні, такий вид спорту як студентське жіноче плавання у США перестало існувати, це вже спорт трансгендерів, жінок у цьому виді спорту "стерто", як і передбачала Роулінг. 

Я за права будь-кого, в тому числі і за право людини жити в тому тілі в якому вона вважає за потрібне, але чи не здається вам, що жінок приносять в жертву? 

На фото ті самі "пловчихи".

Дивіться також