Андріївський узвіз: мета – ревіталізація

Сьогодні в Українському кризовому медіа-центрі, за ініціативи та активної підтримки керівника Урбанцентру Національного університету Києво-Могилянська Академія Владислави Осьмак, нами було проведено важливу і корисну дискусію.

Захід планувався і більшою мірою відбувся саме як перший публічний діалоговий майданчик з розв'язання комплексу проблем пам'ятки містобудування національного значення "Замкова гора - Андріївський узвіз".

Замкова гора-Андріївський Узвіз", охоронний № 260060-Н в Державного реєстру нерухомих пам'яток України,частина національного архітектурного заповідника "Стародавній Київ"

В Українському кризовому медіа-центрі, за ініціативи ГО «Громада Андріївський узвіз» та Центру урбаністичних студій Національного університету «Києво-Могилянська академія» (Владислава Осьмак), було проведено важливу і корисну дискусію. Метою цього заходу було започаткування публічного обговорення проблем розвитку міста.

Захід відбувся як перший публічний діалоговий майданчик з розв'язання комплексу проблем пам'ятки містобудування національного значення "Замкова гора - Андріївський узвіз", мав на меті налагодження діалогу між громадськими активістами, науковцями та чиновниками, обговорення комплексних проблем Андріївського узвозу та способів ревіталізації вулиці як пам’ятки містобудування національного значення, наголошено, що умови використання / забудови вулиці потрібно привести у відповідність до її чинного пам’яткоохоронного статусу, міжнародного та національного пам'яткоохоронного законодавства.