Сквер імені Героя України Василя Сліпака, вже існує більше ніж рік на Андріївському Узвозі!

Сьогодні депутати Київради зробили дійсно важливу річ і не тільки назавжди вписали ім'я Героя України в історію Андріївського Узвоза та міста Києва, а зробили ще один крок на шляху до повернення Узвозу його справжнього, культурного та мистецького наповнення та змісту!

ГО Громада Андріївський Узвіз, вітає всіх причетних до цієї важливої події, зокрема Юрій СиротюкМузичний Батальйон зі ще однією перемогою співака, воїна, Героя України Василя Сліпака у відродженні мистецького, чутливого, чарівного, Андріївського Узвозу!

Після емоційних дебатів у сесійній залі Київради, було прийнято рішення про перейменування вулиці Жукова у вулицю Кубанської України. Про це повідомив у Фейсбук голова фракції ВО «Свобода» у Київраді Юрій Сиротюк. Він написав: «Жуков усьо... У Києві є вулиця «Кубанської України», а після розпаду Мордору, Кубань повернеться до материнської країни... Крок за кроком».

Юрій Сиротюк також переконував депутатів, що столиця воюючої держави має право на вулиці з іменами своїх героїв-воїнів. Він також наголосив, що настав час проголосувати за створення скверу імені Героя України Василя Сліпака в межах Андріївського узвозу, який по факту вже існує.