Аркадій Корнацький: "30 останніх років Україна знищується. Народу треба підніматись на захист!"

Ми довго чекали можливість поспілкуватись з Аркадієм Корнацьким – українським політичним діячем, народним депутатом України 8-го скликання, оскільки важливо було почути думку людини, яка добре обізнана з ситуацією в країні, має своє бачення шляхів розвитку.

Нарешті така можливість з’явилась. Перше питання, з якого почалось інтерв'ю стосувалось 8 березня.

Саме в цей день пан Аркадій на своїй сторінці у мережі ФБ написав незвичне привітання: "З Жіночим днем, дорогі жінки! Повторюю сказане три роки тому: Восьме березня. День, якого завжди чекали і до якого готувалися і жінки, й чоловіки. Тепер безмозглі "реформатори" і це хочуть зламати, але тьфу на них. Для мене особисто з цього дня починається весна, полонять весняні відчуття, емоції, настрій. Жінка асоціюється з весною, весна - з жінкою, і так хочеться, щоб всі жінки були щасливі. А коло них діти і ми, чоловіки. Щастя вам, дорогі жінки"! І я попросив прокоментувати пана Аркадія, на що він відповів "І ще раз ТЬФУ НА НИХ (реформаторів)" і побажав усім жінка щастя.

Дуже багато важливих для розвитку країни питань було піднято під час інтерв'ю. У тому числі чому Україна могла сьогодні конкурувати з Китаєм, Німеччиною, Францією, але «декілька хибних статей в Конституції все міняють? Про політичну систему яка працює проти Народу.

Але краще подивитись самостійно для того, щоб зробити власні висновки.