КОД і ДСК: шукаємо СПІЛЬНО шляхи і напрямки взаємодії

КОД СПІЛЬНО - команда, яка налаштована на взаємодію заради розбудови діалогу і комунікації.

Вчора незважаючи на невтішні результати "комунікації" багатьох попередніх зустрічей з "деякими" представниками ДСК, під час яких ми намагались пояснити цим "працівникам" важливість для киян, громадськості Києва ПЛАТФОРМИ ГРОМАДСЬКОЇ УЧАСТІ, а вони постійно ставили одне й теж саме питання "ДЛЯ ЧОГО ЦЕ?", ми в черговий раз зробили спробу зустрітись тепер вже з керівником ДСК. Адже двері відкриваються перед тими, хто наполегливий, рішучий і дійсно налаштований на співпрацю.

Ми маємо в першу чергу для себе зрозуміти, чи є взагалі бажання у ДСК займатись питанням налагодження комунікації та діалогу в м.Києві, оскільки через попередні спроби спілкування зі згаданими вище деякими працівниками цього департаменту склалось таке враження, що їм це не потрібно, що вони дуже цінують свій дорогоцінний час і не збираються його витрачати на таки, на їх погляд "незрозуміли неефективні зустрічі", тим більше, що вони є експертами своєї справи і краще за громадськість знають, що і як робити, а їх час дуже дорого коштує (ми в цьому не сумніваємось, адже вони отримують чималеньку зарплату плюс премії, бонуси, а громадськість займається виключно на волонтерських засадах).

Розмова Сергія Куценка - представника команди КОД із заступницею начальника Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, начальницею Відділу внутрішньої політики та взаємодії з інститутами громадянського суспільства Петровою Наталією не додало оптимізму щодо налаштованості ДСК на діалог і комунікацію. Остаточно склалась думка про те, що цей департамент взагалі для Києва і киян непотрібний. І ми, кияни, витрачаючи з наших кишень більше 1 млн грн щомісяця на те, щоб налагодити комунікації і діалог в Києві, отримуємо лише поглиблення протистояння в Києві, нескінченні акції протесту, скарги киян.

Тому більше 1,5 годин витратили на те, щоб все ж таки зустрітись з очільником департаменту Романом Лелюком і з перших вуст почути його думку про те, що відбувається в ДСК і про те, чи готове ДСК до СПІЛЬНОтворення СПІЛЬНОдії з громадськістю.

Зустріч Сергія Куценка і Романа Лелюка таки відбулась. На фото ви бачите наші усмішки. І це правда. Тому що зустріч відбулась в дружній конструктивній обстановці.

Досягнута домовленість про проведення повноцінної презентації в Департаменті суспільних комунікацій Громадської платформи взаємодії та участі SPILNO: Платформа громадської участі в цей четвер 28.01.2021 з 15.00 до 18.00. Ми створимо окрему подію в мережі ФБ і організуємо пряму онлайн трансляцію цього заходу. Зі свого боку будемо намагатись за ці два дні встигнути підготувати презентаційні матеріали, щоб зустріч була максимально конструктивною та ефективною.

Дуже сподіваємось і віримо на позитивні результати зустрічі.

Оскільки вчора дуже "декого" з працівників ДСК хвилювало питання "Скільки людей бачить платформу СПІЛЬНО?" просто додамо декілька скринів, а ви визначайтесь самі, шановні і робить висновки чи варто нам взагалі ставити такі питання, краще подивиться спочатку на свої напрацювання і проаналізуйте їх ефективність, а також скільки грошей з бюджету м.Києва на них витрачено.

Роман Лелюк, дякую за зустріч! Трішки полегшало на душі. Але подивимось що буде далі. Вірю, що все буде добре і СПІЛЬНО!

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!

Чекайте повідомлень, приєднуйтесь до команди КОД.

Ми відкриті до співробітництва.

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

Дивіться також