Андрій Павленко: "Менше розмов, панове - більше справ, будь-ласка. Говорити всі вміють".

Андрій Павленко, директор БФ «Пам’яті Небесної Сотні», так написав 21 березня 2021 на своїй сторінці: 

«В об'єктиві - Васильків, батьківщина Олександра Миколайовича Царька - Героя Небесної Сотні, героя Київщини, героя України. 8-й рік некоректний стенд з іменами полеглих. 8-й рік не увіковічнена пам'ять. 8-й рік немає благоустрою на місті пам'яті в центрі міста..

Якось сумно мені .. і абсолютно не байдуже!

Всім якось по барабану, моїм критиканам - в першу чергу, і ніхто не задумається, що не буде достойного майбутнього, якщо не будемо пам'ятати своїх героїв. І така ситуація , не тільки на Київщині. А майже в усіх містах і селах, на малій батьківщині Героїв - які віддали життя за наше майбутнє, за Нас!!!

Потім мені деякі "діячі" розповідають, як треба вшановувати. Та спеціально брешуть та перепони різні роблять, щоб пам'яті і не було!

А я - добрий ще нікому бошку не відірвав. А стиснув зуби, хоч щось намагаюсь робити разом з побратимами..

Державної програми вшанування героїв як не було, так і немає, тому і відношення на місцях таке... Знали б хлопці на Небі .... ?!

Питання до всіх: кого Ви обираєте останні 7 років, чому у себе на місцях нічого не хочете робити?!.. За Вас, за Україну Вони віддали життя. Та надали Вам шанс достойно жити, що ж Ви забули? Хіба дарма ті смерті були ?!!!

Всіх стосується. Іде 30-та річниця Незалежності України, 25-та річниця Конституції, 8-й рік війни. Соромно за більшість, тільки себе та свої проблеми знаєте!

Не розповідайте мені як Важко жити? - зробіть щось!!

- Сини мої, соколи, вчив я Вас Неньку любити. Та пестити в серці її - то наразі замало. Я Вас закликаю, сини мої, цим заповітом : Постаньте за неї! Не киньте її на поталу ! (В.Бондаренко, пам'яті героя присвячується)

Менше розмов, панове - більше справ, будь-ласка. Говорити всі вміють.»

Якщо ви хочете дізнатись більше про Андрія Павленка, про діяльність БФ «Пам’яті Небесної Сотні» радимо вам обов’язково переглянути це інтерв’ю.

І як не погодитись з паном Андрієм: «Менше розмов, панове - більше справ, будь-ласка. Говорити всі вміють.»