Міжнародна Антикорупційна Асамблея і КОД: діємо SPILNO

Відбулась зустріч представників команди КОД Олега Чеславського і Сергія Куценка з відповідальним комісаром МГО "Міжнародна Антикорупційна Асамблея", начальником юридичного департаменту; уповноваженим комісаром Всеукраїнського народовладного антикорупційного кабінету Валерієм Дрюченком.

 Особливо важлива ця зустріч тим, що було продемонстровано повне порозуміння і досягнута згода у необхідності розвитку платформи СПІЛЬНО.

Під час зустріч вже напрацьовано конкретний план взаємодії, узгоджено багато питань, пов'язаних із координацією подальшого просування платформи не тільки в Києві, а й в Україні в цілому. Окрім цього були проаналізовані можливості виходу платформи на міжнародній рівень. Питання піднято і зараз ретельно буде вивчатись.

Олег Чеславський і Сергій Куценко також відверто поінформували Валерія Дрюченка про "прикрі" результати зустрічі з державними службовцями і чиновниками департаменту суспільних комунікацій, під час якої вони намагались презентувати платформу громадської участі.

Але саме цікаве попереду.

Слідкуйте за інформацією, друзі.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ до СПІЛЬНОтворення!

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!

Дивіться також