МИР. ТРУД. МАЙ - ШАШЛИК ТРИМАЙ) Українська розвідка та артилерія відкривають новий сезон

Свято – ПЕРВОМАЙ


Для рашистів головне це привід, є привід є свято. Двадцять третій рік на дворі, а окупанти досі святкують день, як то кажуть, «трудящихся», і деякі з них таки справді отримали винагороду за свою працю та діяння.


Десь на ТИМЧСОВО окупованій території Запорізької області, російський окупант облаштував собі зручний пункт управління, як раз біля кафе, війна війною а обід у російського ахвіцера має бути за розкладом. Так в селі Михайлівка було проведене урочисте шикування та банкет, приїхав поважний високопосадовець з нагоди свята. Звісно наша розвідка, відома вам група «Бандерлоги» терміново порадилися з групами «Горизонт» та «Фобос» і зробили відповідне подання на артилерію. Одразу було прийняте рішення щодо «нагородження» цих «хероїв».


До відзнак від ЗСУ були представлені близько 30-ти охвіцерів росії - полковники, майори, сам поважний високопосадовець - орденами 200тий та 300тий, і звісно не оминули солдатсько-сержантський склад, (тут вийшло менше, бо рабам у кафе не можна).


Згідно-відповідно доповідаємо – захід пройшов феєрично, усім сподобалося, правда дехто жалівся що на них не вистачило нагород.