"Правий сектор" звернувся до НРУТР щодо скасування ліцензії каналу "Наш"

У п'ятницю, 5 лютого, Політична партія "Правий сектор" разом з ВГО "Cокіл", рухом "Суспільство майбутнього" та іншими занепокоєними антиукраїнською діяльністю каналу, звернулася до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення щодо скасування ліцензії телеканалу "Наш".

У зверненні зазначається, що засновником і власником телеканалу є Євген Мураєв - антиукраїнський пропагандист, що розпалює міжнаціональну та міжконфесійну ворожнечу, в т.ч. за мовною ознакою. Є посібником терористів і російських окупантів. Учасник і організатор антиукраїнських інформаційних спецоперацій країни-агресора, який заперечує агресію РФ на території України. Занесений до бази "Миротворець".

До того ж, в ефірах "Нашого" систематично лунає антиукраїнська пропаганда, виступають люди режиму Януковича, розпалюється міжнаціональна ворожнеча. Тільки нещодавно на цьому телеканалі виступала Олена Бондаренко, яка засуджувала Збройні Сили України. За її словами, з української армії зробили злочинницю. А кожен, хто носить погони - це злочинець, по моралі і за законом. Подібні до Бондаренко висловлювання є звичайним явищем на цьому проросійському пропагандистському каналі.

Ми наголошуємо, що свою діяльність в російсько-українській інформаційній війні телеканалом "Наш" не обмежимо і долучимося до ліквідації всіх інформаційних помийок Кремля.