Про наявність офіційного спору знали усі учасники установчих зборів з виборів громради при КМДА!

Голова ГО Озеро Качине під час свого виступу поінформував учасників установчих зборів про те, що ГО Озеро Качине відкрила ОФІЦІЙНИЙ СПІР щодо формування складу громадської ради при КМДА У 2021. У своєму виступі він наголосив на тому, що оскільки пункт 16 Типового положення ставить умовою затвердження складу громадської ради відсутність спорів щодо формування складу громадської ради, то у КМДА будуть відсутні повноваження затвердити склад громадської ради при КМДА на підставі протоколу установчих зборів, доки даний спір не буде вирішеним.

Окрім цього Сергій Куценко також поінформував учасників установчих зборів про те, що громадська організація Озеро Качине надала пропозиції щодо можливого виходу з кризової ситуації, в якій опинилась громадськість Києві через дії ініціативної групи з формування громради при КМДА.

Сподіваємось, що мер столиці Віталій Кличко не буде затверджувати рішення "установчих зборів", які проходили в умовах існування спору...і призначить проведення нової неупередженої процедури формування громради при КМДА.