Прославляти Україну краще конкретними справами!

Багато хто з киян знає Ігоря Кирикевича як захисника лісу, водних об'єктів в м.Києві. Багато хто читає його пости у ФБ, які присвячені збереженню історії, культурних пам'яток.

Але напевно більшість з нас ніколи не звертала увагу на те, що Ігор Кирикевич окрім цього займається ще підприємницькою діяльністю. Разом із Віктором Солодуновим він заснував у 2003 році Компанію Kaetana. КAETANA – це перша українська професійна косметика, яка була створена завдяки зусиллям і наполегливості цих двох людей для салонів краси. Вона була першою з українських марок Мade in Ukraine, що наважилася на завоювання професійного б'юті-ринку. Саме про те, як прийшла ідея створити український бренд, як вдалось вийти на передові позиції на ринку України, і як воно бути соціально відповідальним бізнесменом ми і говорили під час інтерв'ю з Ігорем. Це інтерв'ю варто подивитись також і через те, що Ігор поділився своїм враженнями від відвідування Німеччини та інших країн. Як там взаємодіють жителі, як вони вирішують суспільно значимі питання? Як працює місцеве самоврядування? Поліція? Чому в Німеччині нормальним є питання: На яку зарплату живе активіст, навіть якщо він працює за грантові кошти.

Приємного перегляду і як завжди чекаємо ваших коментарів, пропозицій.

А для тих, хто зацікавиться отримати більше інформації про унікальну українську косметику пропонуємо перейти на сайт https://kaetana.ua/about.php.

Завжди варто підтримувати своїх, як це роблять в розвинених країнах!