Цинічний напад націоналістів на жінок?

Сьогодні, 5 березня, "незалежну" грантожерську пресу розривала новина про напад злих націоналістів з ГО "Традиція і Порядок" на жінок, які вийшли на феміністичний марш. По-перше, подивіться на фото нападу, схоже? Але цих фото "нападу" Ви в ЗМІ не знайдете. По-друге, ГО "Традиція і Порядок" офіційно подало заявку на власну акцію і все було мирно, всі одні одним посміхалися, допоки аваківські менти не вирішили втрутитися.

Менти та грантожери малюють картину світу, де націоналісти - це якісь покидьки, які ображають жінок.

І хлопців, які дарували дівчатам квіти зі словами, що патріархат - це любов і захист жінок, цинічно почали розганяти. Затримали близько десяти людей, зламали особисті речі та інвентар: окуляри, гучномовці, забрали банери.

Один із незаконно затриманих в Одесі учасників руху «Традиція і Порядок» повідомляє, що слідчий під час допиту (який звісно ж менти проводили без участі адвоката) виривав йому волосся, щоб вибити зізнання у тому, що парубок ніс банер(!).

Погрожували пістолетом з вимогою розблокувати телефон.

Вибити у хлопця покази ментам не вдалося.

Дивіться, як хутко всі «правозахисні організації» та недоюристи кинулися писати про фактичне катування у відділку поліції, а ось про "напад" - ось тут відмітилися всі!