Мураєвський зливний бачок "Наш": Куй залізо, поки гаряче!

Вже відомо, що Голова Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення повністю підтримує звернення щодо телеканалу "Наш", яке сьогодні було подано Політичною партією "Правий сектор" разом з патріотичними організаціями. Дякуємо за проукраїнську позицію.

Керівники поліціянтів, які 4 лютого виступили у якості приватної "охоронки" кремлівської помийки і штучно влаштували бійку з активістами та незаконні затримання відсторонені за некомпетентність.

Ще того разу найнята "тітушня" відразу капітулювала та вийшла через влаштований коридор. Вони розуміють, що українські націоналісти - це не безхребетні ліберально-популістичні базікали.

Залишилося зробити важливий крок - посилити тиск, "заблокувати" антиукраїнську діяльність, заставити владу припинити російську інформаційну агресію, яку здійснюють солдафони Кремля з телепомийки "Наш"!

Головний фронт російсько-української війни в цей час саме під офісом московського гадюшника! Ставайте до лав Захисників України - приходьте і зробіть свій внесок в перемогу!

Субота, 6 лютого, Жилянська 101А, 17-00.