ТОП-5 сучасних інструментів збільшення продажів

Інфобот. Це сервіс, який дозволяє вам робити автодозвону по різним групам клієнтів. Наприклад, ви можете завантажити туди всіх клієнтів, яким ви або ваші менеджери не змогли додзвонитися, і бот сам починає їм передзвонювати. Коли бот додзвонюється до клієнта, і він каже "так", сервіс автоматично переадресовує з'єднує клієнта з менеджером.

Сервіс Leeloo. Це сервіс, який дозволяє налаштовувати тунелі продажів для різних сегментів ЦА, робити різні воронки і таким чином збільшувати конверсію.

Скорозвон. Завдяки реверсивному набору, сервіс дозволяє робити до 150 дзвінків за день. Система сама додзвонюється до ваших клієнтів, і як тільки клієнт бере трубку, дзвінок відразу направляється менеджеру.

Speech Analytics. Сервіс дозволяє автоматизувати прослушку дзвінків, корисний інструмент для контролю відділу продажів і виявлення помилок.

TextBack. Програма дозволяє налаштувати корпоративний WhatsApp і листування від вашого імені. Як правило клієнти думають, що ви пишете їм особисто, що збільшує конверсію. А найцікавіше - все листування зберігається в CRM і її завжди можна подивитися.