Відеоінтерв’ю з Командиром ДУК ПС Андрієм Стемпіцьким

Ми багато знаємо про діяльність Командира ДУК ПС після 2013 року: у часи Майдану, російсько-української війни і до сьогодні, яко очільника бойового крила Руху. Але мало знаємо про Андрія Стемпіцького у довоєнні роки: дитинство, юність, навчання у Харкові та вишкіл молодого націоналіста у лавах ВО «Тризуб» ім. С. Бандери.

За яку націоналістичну діяльність Командир ДУК ПС відбував тюремне ув’язнення? Переїзд з Харківщини на Західну Україну і призначення на посаду Головного Командира «Тризубу». З перших уст про гучну «терористичну» справу відрізання голови пам’ятнику кату українського народу Сталіну. Розбудова «Правого сектору» у перші місяці Майдану та навесні 2014 р. Вбивство Сашка Білого, потрапляння в полон Миколи Карпюка, окупація Криму, переїзд «Правого сектору» з готелю «Дніпро», вишкіл бійців «Правого сектору» та підготовка до російсько-української війни. Перший бій бійців ДУК ПС у Слов’янську. Військові операції ДУК «Правий сектор» у перші роки війни і до сьогодні, оборона Аеропорта, відхід Яроша з організації, - про все це і багато інших нерозкритих сторінок із життя Національно-визвольного Руху «Правий сектор» і його бойового крила – Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» та Командира Корпусу у відеоінтерв’ю з Василем Лабайчуком.

Відеоінтерв'ю за посиланням: https://pravyysektor.info/novyny-poglyad-borotba-duk-ps/videointervyu-z-komandyrom-duk-ps-andriyem-stempickym?fbclid=IwAR2P70fAYAD-OLTkRaTWSSemPnjPDUdrLeArEt7HMDg0mLa7B5zGXbS6_O0