Все, що ми робимо - ми робимо для громадськості м.Києва!

Як ми вже писали 12 березня у прес-центрі «Укрінформ» відбулась публічна презентація результатів роботи Департаменту суспільних комунікацій КМДА у 2020 році. Саме цей структурний підрозділ КМДА реалізовує комунікаційну політику міської влади з киянами. Під час презентації директор Департаменту Роман Лелюк розповів про інформаційні кампанії, взаємодію з громадським активом Києва, роботу Центру публічної інформації та комунікації, а також про діяльність міських медіа – телеканалу «Київ», радіостанції «Київ FM», сайту «Вечірній Київ» та газети «Хрещатик» у 2020 році.

Одразу після завершення публічного звіту нам вдалось взяти інтерев'ю у Романа Лелюка - директора Департаменту громадських комунікацій КМДА, під час якого він відповів на питання журналіста Укрмедіа Сергія Куценка стосовно зокрема підтримки ідеї створення Центру місцевого самоврядування на базі Гостинного Двору. а також зворотнього зв'язку з киянами.

Радимо подивитись це коротке інтерв'ю, оскільки найважливіше питання для киян - комунікація і взаємодія, саме ці питання і знаходяться у віданні Департаменту суспільних комунікацій КМДА, оскільки саме цей департамент реалізує комунікаційну політику міської влади з киянами. 

Також радимо ознайомитись з повним звітом Департаменту, посилання на який додано до статті.