Зеленський запропонував нову національну ідею для України: "Асфальтована країна"

Пропаганда не завжди була інструментом маніпуляцій та як наслідок зловживань. Але так було не завжди.

Першочергово пропаганда використовувалась як засіб популяризації знань.

Виходячи з того, що людська память має функцію зберігати все у вигляді візуальних образів, церкві необхідно було випрацювати єдину для всіх загальноприйняту концепцію знання про речі яка б чітко асоціювалась з певними візуалізаціями, і в ніякому разі не відрізнялась. 

Необхідно було поширити знання про те як виглядає пекло, рай, чорти та ангели.

Пропаганда руками інквізиції зробила свою справу і на сьогодні по всьому світі при вимові цих слів у кожного з нас в голові відображається дуже схожий за образами візуальний ряд.

З роками церква втратила свою роль у суспільстві, але її інструментарій не залишився без уваги політиків.

Практика використання інструментів пропаганди для демонізації ворогів (ворогів правлячого класу держави) або переконання (зомбування) громадськості, стала повсякденною.

Використовуючи ці інструменти попередник пана Зеленського запропонував Україні нові життєві орієнтири: "Армія, Мова, Віра", фактично заявивши, що це нова національна ідеологія.

Верховного головнокомандувача тоді навіть не смутило, що "Армія, Мова, Віра" - це калька з російського імперського лозунгу: "Православие, Самодержавие, Народность", який можна виразити словами: "Віра, Цар, Мова", і замінивши в ньому царя на армію отримати ідеологічну парадигму ніби вигадану Порошенко!

Так ось, стосовно логічності російської формули: якщо вона була вигадана для реформи Російської Імперії і фактично була розшифруванням кольорів російського імперського "біло, жовто, чорного" прапору, то яким боком до України має відношення триєдина концепція якщо у нас в прапорі кольорів лише два? І якщо вже їх корректно розшифрувати вони означають: "Віра та Цар". Так, так - прапор Русі-України, дарований Ватіканом на знак коронації Данила Галицького має саме таке значення.

Тоді, що ж нам запропонував Порошенко?

Він запропонував українцям відмовитись від раціональності, розуму і віддавшись на волю патріотичним почуттям не заважати йому розпродавати країну. Що ми з вами і мали можливість спостерігати упродовж всього часу його правління.

Що ж зробив пан Зеленський, замінивши Порошенко? Який він запропонував ідеологічний трикутник?

Пріорітетами команди Зеленського, як свідчить його останній пост стали: Модерн, Мир, Безпека і Асфальт!

Команда пана Зеленського "зашила" в ідеологічний демотиватор ту сферу корупційної діяльності яка на сьогодні дозволяє отримувати найбільші прибутки!

Сферу, на наповнення якої в країні дозволяють витрачати навіть гроші які попередньо були спрямовані на боротьбу з пандемією! І це не саме страшне.

Ви розумієте, що команда Зеленського практично зомбує українців, примушуючи їх пишатись не багатством, не самодостатністю країни, або навіть її успішністю, а АСФАЛЬТОМ!

Не нагадує це вам модель з папуасами та бусами?

Дупа гола, але все навкруги в асфальті?

Лозунг Французької революції: "Свобода, рівність, братерство" ніс дуже важливий та дуже непопулярний в нашому суспільстві зміст. Але він цілком відповідав запиту громадянського суспільства Франції того часу і не був написаний пропагандистами.

Лозунг Зеленського - це фактично маніпуляція, з використанням суміші найбільш "дешевих" обіцянок з державною цільовою програмою обкрадання України. Мета такого лозунгу відійти якмога далі від нагальних проблем громадян та нав'язати їм "нове бачення" в якому пріорітетами стануть пусті слова які фактично не мають ніякого обчислюваного значення, а значить неможливо буде сказати наскільки народ в результаті ошукали.

Українці будуть отримувати величезне задоволення та пишатись від того, що Україна - сучасна, мирна, безпечна та асфальтована, замість того щоб жити в багатій, заможній, незалежній, успішній та нехай навіть справедливій країні!

Все так?

Ми ж дійсно готові проміняти успіх країни та її заможність на асфальт?

Або це все ж таки зловживання довірою українців й маніпуляція мета якої власне збагачення?