10 жовтня Кремль завдав ракетного удару по державним символам України

Ракетний удар, що приніс у понеділок стільки радості "російським патріотам" по мирній інфраструктурі напередодні зими, нічим і близько схожим по суті своїй не був.

Більшість експертів схильні стверджувати, що він мав спричинити руйнування інфраструктури, що призвело б до масових жертв у наступні холоди, і це нібито змусило українську сторону сісти за стіл переговорів.

Певна логіка тверджень тут абсолютно точно є.

Якби не правителі Кремля хоч колись були логічні та послідовні.

Ідея завдавати ударів по об'єктах громадянської інфраструктури не нова. Згідно з цим планом, знищення об'єктів інфраструктури створить необхідну хвилю обурення абсолютно некомфортними умовами побуту, що призведе до того, що українському уряду доведеться домовлятися з агресором.

У Кремлі розглядали його перед початком активної фази, але відкинули через кілька інших очікувань від вторгнення.

Удари по цивільній інфраструктурі почали завдавати зараз, але знову ж таки дуже і дуже не близько і не точно. А про удари по центру Києва зовсім незрозуміло, що за ГЕС росіяни побачили на перетині Володимирської та бульвару Шевченка? Чи вирішили вони, що ТЕЦ можна сховати на дитячому майданчику парку Шевченка?

Однозначно ні.

Але куди ж цілилися найбільші військові стратеги сучасності?

Точніше: куди вони схибили?

Почнемо з того, що "високоточна" та "сучасна" російська зброя була зроблена в Радянському Союзі за лекалами і шаблонами "трофейних" німецьких інженерів. Зі смертю яких інженерна думка Росії померла так і не народившись.

І навіть найбільший предмет гордості всіх росіян - "Іскандери" та "Калібри", це груба, незграбна модернізація радянських систем, призначених для доставки до точки прицілювання ядерного боєприпасу.

Саме тому цілі російських надрозумів треба шукати в радіусі 200-300 метрів від влучення.

Тож куди ж цілилися російські генії потрапивши в перехрестя вулиць, дитячий майданчик і практично в "скляний міст Кличка"?

Відповідь здивує вас, тому що з військової точки зору це мега галактичних розмірів маразм!

Росіяни цілилися в:
- пам'ятник батькові-засновнику УНР, а у версії Кремля – України, Михайлу Грушевському;
- пам'ятник голосу України – Тарасу Шевченку;
- пам'ятник Дружби народів, або як його люблять називати "Ярмо".

Божевільний московський диктатор Путін так захотів відповісти Україні на її декомунізацію та дерусифікацію.

Йому глибоко наплювати на військові цілі, логічний зміст та раціональність вчинків.

Зашнурований наглухо в шизоїдній ідеологічній теорії “Третього Риму”, він, на його глибоке переконання, дав ляпас Україні, спробувавши знищити пам'ятники її національним героям, і знак “вічної та непорушної дружби”, але схибив. При чому промахнувся зі 100% результатом повз! А стабільність, як то кажуть, ознака майстерності.

Дивіться також