5 документів які обов'язково повинні бути на сайті

Публічна оферта

Правила ведення бізнесу в інтернеті. Оферта необхідна при виникненні будь-яких конфліктів між продавцем і покупцем, тому, що містить в собі перелік всіх умов угоди. А її відсутність загрожує власникам інтернет-магазину чималими штрафами.

Реквізити

Це ключові відомості про організацію: форма організації, найменування, номер платника податків, юридична адреса. Наявність реквізитів компанії підвищує довіру користувачів до ресурсу.

Згода на обробку персональних даних

Персональні дані - це ті відомості, які дозволяють ідентифікувати користувача і визначити, хто це. Якщо дані користувачів збирають без їх згоди, це загрожує власникам сайту проблемами та блокуванням ресурсу.

Політика обробки персональних даних покликана повідомити клієнтам, які персональні дані збирає сайт і як він їх потім використовує. Найпростіший спосіб уникнути проблем - коротко повідомити в політиці про те, які дані ви збираєте, що з ними робите, де і як зберігаєте.

Угода користувача

В угоді необхідно коротко описати сервіси сайту. Крім того, в угоді визначаються межі відповідальності сайту, що дозволяє уникнути негативних наслідків по більшості претензій від користувачів.

Інформація про cookies

Цей документ дуже схоже на політику обробки персональних даних. Він містить інформацію, які технічні дані зберігає сайт, яку інформацію крім персональних даних він збирає і як використовує.