5 помилок при продажу хендмейд продукції

Найголовніші 5 помилок це:

1. Вважати що слів «ручна робота» досить, щоб у вас почали купувати

Люди купують речі ручної роботи не через назву, а за індивідуальність, історію, можливість доторкнутися до чогось важливого і володіти чимось ексклюзивним, індивідуальним. Але для цього недостатньо просто написати «ручна робота». Важливо показати цінність володіння цією річчю.

2. Нехтувати функціональністю речі

Багато речей ручної роботи не несуть практичної значущості. Вони, скоріше, служать для задоволення. При покупці хендмейд людям важливо обгрунтувати собі раціональність покупки. Ваше завдання - показувати практичну значимість речі. Не просто красива коробочка, а "ваша косметика не буде валятися по всій ванній, а буде акуратно лежати в коробочці". Показуйте прикраси на людях, з якими асоціює себе клієнт. Купувати не сережки, купують образ

3. Низька якість фото

Клієнт не може оцінити скільки годин копіткої праці витрачено на створення однієї речі. Він бачить тільки картинку. А якщо він бачить негарне фото або неякісну картинку, це "вбиває" продукт і знецінює працю.

4. Страждати синдромом самозванця

У творчих людей він часто зустрічається. Адже «краса» поняття відносне і досить одного зневажливого коментаря, щоб почати в собі сумніватися. Важливо працювати з синдромом самозванця, щоб він не заважав вам творити, просувати свій продукт і вибудовувати продажу.

5. Не займатися просуванням

Зрозуміло, що творити приємніше, ніж думати про продажі і просуванні, але це необхідно для розвитку вашого бізнесу. Ні в якому разі не можна нехтувати завданнями по просуванню і нескінченно відкладати це «на завтра». Ставте 1 задачу в день на просування, а потім дозволяйте собі перейти до улюбленого творчості. Всього одне завдання забезпечить потужний ривок вперед.