6 помилок сайта, які призведуть до втрати клієнтів

Деякі з цих помилок напевно здаватимуться незначними, але вони мають величезний вплив на потік клієнтів, відштовхують користувачів і заважають вам отримувати заявки.

  1. Сайт не вирішує проблему ЦА⁣⁣, не "зачіпає" біль клієнта, не вирішує проблеми, а значить і конверсія буде мінімальною. В чому проблема? Все просто: замість того, щоб розповідати який же класний продукт, розкажіть про те як він допоможе вашому клієнтові. Забудьте про свій бізнес - запропонуйте щось цінне для відвідувачів і вони перетворяться на клієнтів.
  2. Незрозумілі кнопки "Заклику до дії"⁣. Кнопки, що закликають зробити цільове дію, повинні нести зрозумілий меседж. Дизайн і креатив - це звичайно добре, але аж няік не в цьому випадку. Кнопки ЗДД повинні бути простими, зрозумілими і помітними. ⠀
  3. ⁣Убога картка товарів та послуг. Картка товару повинна бути інформативною і відповідати на якомога більшу кількість запитань клієнта. Так що подбайте, щоб інформація на вашому сайту була вичерпною.
  4. Кнопка з Закликом до дії розташована знизу сторінки. ⁣⁣Кнопок цільового дії повинно бути декілька. Оптимально - одна на 2 екрани. ⠀
  5. Без уваги до конкурентів. Слід завжди знати, що роблять конкуренти. Знаючи, що пропонують конкуренти, можна відштовхуючись від УТП, парирувати її, використовувати всі переваги вашого продукту і те, що пройшло повз їх увагу.
  6. Проблеми з якістю обробки заявок. Коли заявки не обробляються належним чином, веб-сайт вам не допоможе. Обов'язково перевірте як працюють всі ваші способи зв'язку. Можна навіть за допомогою таємного покупця.