А ви граєте в портативні геймпади?

Ігрові портативні приставки Steam Deck – це інноваційні, неймовірно зручні та компактні розробки від бренду Valve. Придбати їх можна в магазині Retromagaz, де кожен знайде товар саме для себе.

Основні характеристики зовнішнього вигляду та пам’яті девайса

Цей вид геймпадів має місткість внутрішньої пам’яті у трьох варіантах:

  • У розмірі в 64 ГБ. Стандартний обсяг, якого вистачає на невелику кількість ігрових додатків.

  • У розмірі 256 ГБ. Швидке сховище та унікальний набір підібраних ігор на Steam.

  • У розмірі 512 ГБ. Цей вид портативної приставки також має швидке сховище та захисне скло, вироблене з високоякісних матеріалів. Крім цього, гаджет має ексклюзивний і зручний футляр, а також різноманітні цікаві теми для клавіатури.

Варто зазначити, що частота та якість кадрів під час гри ніяк не залежать від розміру внутрішньої пам'яті. 

Основні технічні характеристики ігрового пристрою Steam Deck

Портативний геймпад є доволі компактним та потужним завдяки спеціально розробленому гібридному процесору, який вважається універсальним і підходить до будь-якого персонального комп'ютера.

Також він має повний розмір, що дозволяє зручно керувати пристроєм під час ігор, що мають довгі сесії. Тильні сторони приставки розроблені таким чином, що вона ідеально підходить під будь-який розмір руки. 

Сенсорний екран у 7 дюймів дозволяє швидко набирати необхідний текст, продивлятися історію та встановлені ігри. 

Приставка також забезпечена потужним акумулятором (40 Вт на годину), який здатний тримати рівень заряду приблизно 8-9 годин активного її застосування, з умовою запуску гри в форматі 2D. Під час командних, високобюджетних та потужних ігор акумулятора вистачає максимум на 2-3 години. 

Заряджається пристрій за допомогою стандартного USB-порту. USB типу С дуже часто використовують для виводу гри на великі екрани або ж для додаткового живлення периферійних елементів геймпада.

Великими перевагами такого девайса є бездротовий зв'язок та доступ до інших мереж. Такі функціональні можливості обумовлені наявністю функцій Bluetooth та Wi-Fi.

Обираючи подібні девайси, необхідно звертати увагу на те, скільки ігрових додатків ви хочете завантажити/мати встановленими на ньому. Також варто враховувати сумісність з іншими пристроями, наявність додаткових функцій, потужність акумулятора.