Чи стане село Білогородка городом Майбутнього?

Десь два роки тому Віталій Комов зателефонував мені і сказав: "Сергію! Зверни увагу на Білогородку! Я прошу, щоб ти підключився до цього проекту, бо там народжується справжнє українське диво."

Якщо є ті, хто пам'ятають Віталія Володимировича, то вони чітко мають знати яким він був борцем за розвиток громад в Україні, за відстоювання їх прав на управління територією.

На жаль так сталось, що у мене за весь цей час так і не випала можливість побувати у Білогородці, познайомитись особисто з цим українським дивом і розповсіти всій Україні про чудове село Білогородка і людей, які змінюють реальність.

Сьогодні нарешті така можливість з'явилась. Я був особисто присутній під час громадських слухань з розгляду питання "ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ ПОЄДНАНОГО З ДЕТАЛЬНИМИ ПЛАНАМИ ТЕРИТОРІЇ ОКРЕМИХ ЧАСТИН"...

Що маю сказати? Розчарування? Нерозуміння того, що побачив? Цього напевно буде замало, щоб передати словами дистанцію між очікуваннями і реальністю.

Наразі продовжую перебувати у легкому "ступорі" від побаченого і почутого...

По-перше, зовсім не зрозумів під час слухань: "Куди саме прямує Білогородка?" 

По-друге, абсолютно чітко пролунала позиція доповідачів, що їм такі пропозиції не потрібні! Їм не потрібні інвестиції у розвиток села у розмірі 500 млн. дол. США, їм не потрібне університет, школа, дитячі садочки, робочі місця і багато іншого...

По-третє. Застосування технології маніпуляції. Чому головуюча цих слухань навмисно змінювала пропозиції щодо голосування? Напркилда. Жодної пропозиції щодо збільшення висотності забудови я особисто не чув. Натомість головуючу саме цю пропозицію чомусь поставила на голосування.

Не буду вдаватись у деталі. Поки ясно, або зовсім не зрозуміло: КУДИ ЗБИРАЄТЬСЯ РУХАТИСЬ БІЛОГОРОДКА.

Усі посадові особи, до яких ми звертались, відмовились надавати свої коменти. Хоча питання було одне: "Розкажіть будь-ласка своє бачення розвитку села Білогородка?"

Сподіваюсь, що відповідь ми почуємо найближчим часом.

А поки перші емоції і коментарі від побаченого і почутого.

Якщо у вас є протилежна думка або коменти - "велкам".