ДБР вручило Андрію Вавришу підозру не за той об'єкт

Потрібна підтримка!

Сьогодні з самісінького ранку кияни (вже який день поспіль) продовжують своїми силами блокувати незаконне будівництво на вул.Лабораторній,12!

На земельні ділянки по вул. Лабораторна,12 27.10.20 Ухвалою Печерського районного суду накладено АРЕШТ (!!!) в рамках кримінального провадження!!!

Крім цього, в силі залишається ПРИПИС Мінкульту про зупинення будівельних робіт!

Сьогодні вже неодноразово відбулися сутички мешканців з тітушками. Точніше кажучи, два десятки мордоворотів фізично відтісняти людей від в’їзду на будмайданчик, щоб пропустити бетоновози.

Поліція жодних реальних дій не вчинила. Тільки взяли пояснення та поїхали.

Тож, нещодавно ми зі іншими активістами приїхали на допомогу місцевим мешканцям. Наразі взяли в полон два бетоновози. Очікуємо на слідчо-оперативну групу поліції.

Нагадую, за цією адресою

SAGA Development

всупереч Ухвали суду про накладення арешту на ділянку та Припису Міністерства культури про зупинення будівельних робіт, за допомогою кількох десятків тітушок, намагається продовжити незаконне будівництво ЖК #Washington_Concept_House.При цьому, компанії колишнього заступника головного архітектора Києва абсолютно байдуже, що його будівництво загрожує руйнації пам’ятки -

Костел Святого Миколая

Нагадаю, минулого року під час весняного запровадження карантину, незаконний будмайданчик по вул. Лабораторна,12 захищали «доблесні необеркута» Авакова. Так, 8 квітня 2020 року автобус спецназівців, із застосуванням сили затримали сімох місцевих мешканців та собаку, які вийшли на вулицю через незаконне будівництво біля свого дому.

Одній із затриманих жінок тоді довелося надавати медичну допомогу.

Відео затримання 08.04.20:

https://fb.watch/3qx_zjDH7L/

На фото Ухвала суду про накладення арешту: