Департаменту суспільних комунікацій не потрібна платформа громадської участі SPILNO

Вчора члени ГО "Укрмедія" Олег Чеславський та Сергій Куценко провели презентацію в департаменті суспільних комунікацій громадської платформи участі "SPILNO".

Під час презентації посадовців департаменту, державних службовців було поінформовано про інноваційність нового унікального інструменту залучення громадян до процесу прийняття рішень. Аналогів (по своєї функціональності, закладеним можливостям) подібної платформі у світі немає. В цьому плані Україна може і стане першої у світі, яка запровадила подібний інструмент для громадських активістів, громадських рухів, експертів, науковців, інтелектуальній еліті і державних службовців.

Основні претензії, питання чиновників під час презентації:

- яка ДОДАНА ВАРТІСТЬ цієї платформи;

- департамент не може співпрацювати з ПРИВАТНИМИ СТРУКТУРАМИ (малось на увазі ГО "Укрмедіа"), бо це є корупція;

- чим ця платформа краще ФБ, Твітер, Месенджер, Вайбер....

- у вас на платформі "мало" "лайків"

- у вас на платформі немає достатньої кількості переглядів

- 650 тисяч переглядів однієї статті на вашій платформі - це фейк, це не від реальних українців

- ви розмістили на платформі "неконструктивний сюжет" (це про перший випуск програми "Запитай киянина", в якому кияни відверто сказали, що в Києві немає комунікації і підтримали ідею створення департаменту суспільних комунікацій)

- чиновники, які відповідають за налагодження взаємодії і комунікації в м.Києві і за це отримують з наших кишень заробітну плату, сказали, що комунікувати збираються ВИКЛЮЧНО з конструктивними киянами і організаціями...

- у вас є граматичні помилки

- у вас ніхто не контролює зміст статей

 

Більше описувати не варто...Бо все ДУЖЕ і ДУЖЕ сумно з тими "хфахівцями", які ЗОБОВ'ЯЗАНІ налагоджувати ВЗАЄМОДІЮ і КОМУНІКАЦІЮ в м.Києві.

Тому висновок такий: ПЛАТФОРМА ГРОМАДСЬКОЇ УЧАСТ SPILNO вже Є і буде надалі успішно розвиватись не тільки в Києві але й в Україні і світі. і скоріш за все вже без ДСК (у такому вигляді і стані, в якому цей нікому не потрібний департамент перебуває наразі).

Впевнено рухаємось далі і шукаємо однодумців.

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!