Для того, щоб виграти війну українцям потрібні гроші, гроші і ще раз гроші

Будь-якій нації світу знадобились би ще й воїни, але Україна має їх вдосталь.

Гроші держава бере із двох джерел:

1) власна економіка, яка генерує податки;

2) зовнішнє фінансування (інвестиції, дотування + запозичення)

Які б ми всі не були класні, але США та ЄС не візьме на утримання Україну, і нам самим треба думати, як заробити на бензин для підпалу Кремля.

В Україні жодна галузь не працює без підтримки держави. Навіть ІТ, саме завдяки тому, що держава не знає, як його регулювати, він має шанс на розвиток в нашій державі.

Гемблінгу повезло трохи менше. Адже лобісти нелегального грального бізнесу, маючи в обоймі таких державників як Гетьманцев, зроблять все для вбивства галузі. Наприклад будуть наполягати на сплаті ліцензійних платежів організаторами, які вже три місяця не працюють, і судячи з усього в цьому році більше не відкриються.

Все що треба Гетьманцеву і його шайці, це щоб легальний бізнес пішов з України. Для того, щоб помийки з однорукими бандитами знову повернулись на вулиці наших міст.

Тішить, що регулятор в особі КРАІЛ не збирається йти на поводу в тіньовиків і розуміє, що Велике вторгнення це все ж форс-мажор, який дає підстави відтермінувати сплату ліцензійного платежу. Для держави це необхідно для того, щоб легальні організатори гемблінгу залишились на ринку і показали всьому світу, що навіть в надскладних умовах Україна може захистити і допомогти бізнесу, а не корупційним помийкам.

Дивіться також