Микола Іванович Сенченко: Доцільний коефіцієнт, відмова від МВФ, Система державного управління

Микола Іванович Сенченко розповів про три частини, які є найбільш важливими в даний час для розвитку країни: 

1. Введення доцільного коефіцієнт

"Сьогодні у нас ...  олігархи багатіють, а бідний Народ весь час бідніє. Введення доцільного коефіцієнту приведе до того, що буде розвиватись середній клас. Чиновники будуть намагатись створювати усі умови, для того, щоб середній клас розвивався, а не для того, щоб тільки самим збагачуватись. Тому доцільний коефіцієнт - це основа основ.  В Швеції доцільний коефіцієнт дорівнює 3.... Багато людей не знає, що в 1917 році революція відбулась ще й тому, що в Російській імперії доцільний коефіцієнт "зашкалював"....Він був десь біля 30 одиниць. Платон говорив "чотири" але критично - це "дванадцять" одиниць. Тому революція відбулась і через те, що доцільний коефіцієнт був надзвичайно високим... В Україні доцільний коефіцієнт - до ста!"

2. Відмова від послуг Міжнародного валютного фонду

"Долар по суті справи являється удавкою на українській економіці, для Українського Народу". Долари - лише клаптики паперу, що несуть на собі знаки пустопорожніх платіжних обіцянок... "Міжнародний валютний фонд - інструмент поневолення України"..."Фінансовий вампірізм англосаксів"..."Доларовий лохотрон, чи фінансове поневолення світу"...Як банкіри завойовували Сполучені Штати Америки?...В 1694 році в Англії було створено приватний банк. Що це значить?. Це значить, що приватний банк друкує гроші і дає під відсоток державі. Наприклад під 4% давали на початку англійському уряду... як же зробити так, щоб така велика країна як  США також мала центральний банк і щоб центральний банк виконував ті ж функції, що і в Великобританії. І тоді вони розпочали війну за створення центрального банку. При різних президентах вони намагались створити такий центральний банк. Але як правило, президенти робили супротив створенню такого центрального банку. Один із них Авраам Лінкольн. Він у 1864 році став Президентом на другий термін і відмовився від того, щоб продовжувати функції центрального банку... Чому інші країни ....не хочуть бути в .... тисках доларового лохотрону? "

3. Зміна системи державного управління

"На початку 1991 року було поставлено завдання ученим розробити геоінформаційну систему управління державою. Такий проект був розроблений.  Країна була поділена на 9 регіонів. Ці регіони повинні бути самостійними, самодостатніми регіонами. Тоді центр займався тими проблемами, загальними: армія, електроенергія, електропостачання і т.д. Але Леонід Макарович Кравчук не прийняв цього рішення..."