Фанера, Люди, Конституція, Дозвіл - що важливіше?

4 роки минуло. Що змінилось? Чи покращився стан повітря в столиці? Чи почули громаду чиновники?

Чекаємо ваших коментів, друзі. І просто викладаємо те, що було написано 4 роки тому: "Фанера Люди ТАК. Конституція Дозвіл ТАК. Що важливіше?". 

Прошу, друзі, викреслити зайве, на вашу особисту думку, слово та прокоментувати чому.

08.02.2017 в Міністерство екології та природних ресурсів України відбувся круглий стіл з "врегулювання" спірних питань щодо викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та дотримання умов, встановлених у дозволі на викиди від стаціонарних джерел ПрАТ "Фанери та плити".

Зміст і спрямованість круглого столу дуже простий: чиновники (переважна більшість), фанера, плити - з одного боку круглого столу. Прості люди, які щодня дихають "свіжим" повітрям від фанери, експерти (саме експерти!) - з іншого боку. Чи переможе здоровий глузд? Хтось почує громаду? Краще самі передивіться відео. Було цікаво... Але потім - не дуже....

Прошу знайти час і передивитись відео, посилання на які надано нижче. 

Важливо знати, що насправді відбувається на круглих столах, під час яких має вирішуватись питання захисту конституційних прав громадян України. Якими аргументами користуються представники влади? Що насправді хоче громада? Хто відстоює в нашій країні права людини? Чи взагалі існує механізм захисту прав людини в нашій країні?

Інтереси чиновників? Інтереси людей? Чи можливий компроміс?

Єдиний, хто може і здатний провести зміни в країні - народ України, громадяни України.

Уповноважені громадянами України на здійснення владних повноважень особи до цього часу мають звичку піклуватись, в першу чергу, про власні інтереси. І не збираються кидати цю пагубну для добробуту суспільства звичку. Доведено часом. Е-декларації - чергове тому підтвердження. Під час війни, хтось такі має можливості і продовжує збагачуватись!!! Лише громадяни України на межі виживання. Вже немає за що купувати самі елементарні речі. Людям продовжують казати, що потрібно далі затягувати ремені, в той час як самі жиріють кожного дня (фото у ФБ дуже багато на цю тему). Тому маємо розуміти, що Майбутнє України залежить ВИКЛЮЧНО від НАС САМИХ! Долучайтесь до СоТворення нашого Щасливого Майбутнього вже зараз. Повірте, наша доля, доля наших дітей - не ті питання, які хвилюють людей, дорвавшихся до бюджетного корита.

Чи вірите ви у те, що можна досягти КОМПРОМІС у переговорах з уповноваженими на владні повноваження особами? Згадайте громадські слухання, круглі столи, робочі групи, які організовували посадовці! Згадайте, який результат усіх цих зібрань. І не забудьте прочитати Вікіпедію: Компроміс (грец. compromissum — угода, згода) — згода з ким-небудь у чомусь, що досягається взаємними поступками; поступка заради досягнення мети. Компроміс у політичній взаємодії є однією з суттєвих ознак демократичного суспільства, важливим, визначальним його принципом, згідно з яким учасники політичного процесу мають погоджуватися на поступки, вміти жертвувати певною другорядною часткою своєї позиції заради досягнення згоди у головному, для встановлення взаємної прийнятності намірів та рішень. Компроміс є важливим засобом запобігання соціально-політичним, етнічним, міжнародним зіткненням, пом'якшення конфронтації, подолання внутрішньополітичних криз, уникнення розколу в суспільстві. Він буває можливим, коли його наслідком постає можливість уникнути втрат більших, ніж жертви компромісу. Політика компромісу є нагальною вимогою сучасного політичного процесу, коли за умов розвиненої соціальної багатоманітності будь-який безкомпромісний, непоступливий, «принциповий» курс, заснований на негнучких ідеологічних настановах та принципах, на «неухильній послідовності», призводить до ізоляції політичної спільноти й до виникнення кризових станів у ній."

Не довіряйте своє Майбутнє НІКОМУ, окрім себе! Приєднуйтесь до СоТворення Майбутнього!